Ohjattu aloitustoiminto

Toimi ohjatun aloitustoiminnon ohjeiden mukaan asennuksen jälkeen:

important

Ota käyttöoikeudet käyttöön: ESET Mobile Security

Tämä opas perustuu tavallisiin Android-asetuksiin. Käyttöoikeuksien käyttöönotto voi vaihdella laitteen valmistajan mukaan.

1.Napauta Maa ja valitse sopiva maa.

2.Napauta Kieli ja valitse kieli, jolla haluat käyttää tuotetta.

3.Napauta Seuraava ja hyväksy Käyttöoikeussopimus ja Tietosuojakäytäntö.

4.Salli tarvittaessa seuraavat asetukset ja napauta Seuraava.

Salli ESET LiveGrid© — Lue lisää ESET LiveGrid© -palautejärjestelmästä Lisäasetukset-kohdassa.

Salli analytiikka, jotta voimme tehdä tuotteistamme parempia – ESET Mobile Security lähettää anonyymejä sovellustietoja (suorituskyky, toimintatilastot), jotka auttavat meitä kehittämään sovellustamme ja palveluitamme. Lisätietoja keräämistämme tiedoista on Tietosuojakäytäntö-kohdassa.

Salli tietojen käyttö markkinointitarkoituksiin

Salli ESETin kampanja-alennusten ja tuoteuutisten lähettäminen – Saat tuoteuutisia ja uusimpia tarjouksia ESETiltä.

5.Tarkista aktivointitietosi, kun olet asentanut ESET Mobile Security:n sähköpostiosoitteeseesi lähetetystä latauslinkistä, ESET HOME -tililtä. Napauta Jatka ja aktivoi ESET Mobile Security ESET HOME -tilillänoudattamalla ohjeita. Jos et hyväksy, napauta Hylkää ja noudata alla olevia ohjeita.

6.Kirjaudu ESET HOME -tilillesi, jotta voit yhdistää mobiililaitteesi tilillesi ja aktivoida ESET Mobile Security:n.

arrow_down_homeJatka Googlella.
arrow_down_homeJatka Applella.
arrow_down_homeSkannaa QR-koodi
arrow_down_homeLuo tili tai kirjaudu sisään
arrow_down_homeOhita

7.Ohjatun käynnistystoiminnon viimeiset vaiheet vaihtelevat laitteen Android-version mukaan.

arrow_down_homeAndroid 6–10
arrow_down_homeAndroid 11 ja uudemmat

important

Akun suoja

Monet laitevalmistajat lisäsivät akunsäästö- tai virransäästöominaisuuksia Android 6 -laitteisiinsa ja sitä uudempiin laitteisiin. Kun tämä on otettu käyttöön, tämä ominaisuus poistaa käytöstä tietojenkalastelusuojauksen tuotteessa ESET Mobile Security. Tätä ominaisuutta käyttävissä laitteissa on luotava poikkeus, jotta ESET Mobile Security voi ylläpitää tietojenkalastelusuojausta silloinkin, kun akunsäästötoiminto on käytössä. Ohjeet poikkeuksen luomiseen on laitevalmistajan ohjeissa.