Asennus

ESET Mobile Security:n voi asentaa kolmella tavalla:

1.Google Play Store – Avaa Google Play Store -sovellus Android-laitteellasi ja hae ESET Mobile Security (tai vain ESET):

google_play

2.QR code – Lue alla oleva QR-koodi mobiililaitteellasi ja QR-koodien lukusovelluksella:

QR_code_GP

3.ESET HOME -tililtä – Lataa ESET Mobile Security -asennusohjelma ESET HOME -tililtäsi laitteellesi tai lähetä asennusohjelma toiseen laitteeseen.

note

Huomautus

Katso visuaaliset ohjeet vaiheittaisesta asennusoppaasta (tämä artikkeli ei ole saatavilla kaikilla kielillä).

Kun ESET Mobile Security on asennettu, napauta Avaa, niin ohjattu aloitustoiminto käynnistetään.

Jos haluat suojata henkilötietosi ja Android-laitteesi resursseja, ESET Mobile Security tarvitsee käyttöoikeuden laitteesi toimintoihin ja joissakin tapauksissa myös niiden hallintaoikeudet. Kukin oikeustyyppi ja sen käyttö on kuvattu yksityiskohtaisesti tässä tietopankin artikkelissa olevassa taulukossa. (Artikkeli ei ole saatavilla kaikilla kielillä.)