Webportal

ESET Mobile Security er fuldstændig integreret med ESET Anti-Theft-beskyttelse via den nye ESET HOME-portal. Fra ESET Anti-Theft-portalen kan du overvåge enhedens aktivitet, låse enheden, sende brugerdefinerede beskeder til den person, der har fundet din enhed, udløse en høj sirene eller slette enhedens data fra en fjernplacering.

Hvis du vil oprette en konto på ESET HOME, skal du trykke på Opret ny konto og udfylde registreringsformularen. Find kontobekræftelsen i din e-mailindbakke, og klik på linket i den for at aktivere din konto. Når kontoen er aktiveret, kan du fjernadministrere ESET Anti-Theft-sikkerhedsfunktionen på de tilknyttede enheder via ESET HOME-portalen. Hvis du allerede har en ESET HOME-konto, skal du trykke på Log på og angive din e-mailadresse og adgangskode. Når du har fuldført disse trin, kan du knytte enheden til din ESET HOME-konto.

Du kan få yderligere vejledning i, hvordan du bruger funktionerne i ESET Anti-Theft, i brugervejledningen til Anti-Theft eller ved at trykke på ikonet Hjælp i øverste højre hjørne af ESET HOME-portalen.