Optimering

optimering af ESET Anti-Theft er an målbar teknisk vurdering af din enheds sikkerhedstilstand. Anti-Tyveri-beskyttelse undersøger dit system for de problemer, der er nævnt nedenfor.

For hvert sikkerhedsproblem kan du trykke på Skift indstillinger for at navigere til skærmen, hvor du kan løse det specifikke problem. Hvis ESET Mobile Security ikke skal rapportere en tilstand som et problem, skal du trykke på Ignorer dette problem.

Placeringstjenester er slået fra – Hvis du vil slå dem til, skal du navigere til Android–indstillinger > Placeringstjenester og vælge Brug trådløse netværk

GPS-satellitter bruges ikke – Få adgang til denne indstilling i Android-indstillinger > Placering > Tilstand > Høj præcision

Skærmlås er ikke sikret – Du kan sikre din enhed med en kode til skærmlås, en adgangskode, en pinkode eller et mønster ved at gå til Android-indstillinger > Lås skærm > Skærmlås og vælge en af de tilgængelige indstillinger. På de fleste Android-enheder findes Glid, Bevægelse, Ansigtslås, Ansigt og stemme, Mønster, Pinkode og Adgangskode. Hvis en person forsøger at låse din enhed op med en forkert kode, giver ESET Anti-Theft dig besked om den mistænkelige aktivitet på portalen ESET HOME.

Mobildata er ikke aktiveret – Få adgang til denne indstilling i Android-indstillinger > Trådløs og netværk > Mobilnetværk > Data.

Google Play-tjenester er ikke til stede – ESET Anti-Theft bruger Google Play-tjenester til at levere kommandoer til din enhed i realtid og til at vise pushbeskeder. Hvis disse tjenester er deaktiveret eller ikke til stede på din enhed, er ESET Anti-Theft-funktioner, der administreres fra ESET HOME, begrænset.