ESET Online súgó

Keresés Magyar
Válassza ki a témakört

Alkalmazásvédelem

Az Alkalmazásvédelem lehetővé teszi, hogy PIN-kóddal vagy ujjlenyomattal zárolja a hozzáférést a kiválasztott alkalmazásokhoz (e-mailek, üzenetek, naptár stb.). Az Alkalmazásvédelem megakadályozza a kiválasztott alkalmazásokhoz való jogosulatlan hozzáférést még akkor is, amikor a készülék nincs zárolva.

example

Javaslat

Kapcsolja be az Átfedés (alkalmazások, amelyek megjelenhetnek felül) jogosultságot az ESET Mobile Security esetén a kielégítőbb működés érdekében.

Az Alkalmazásvédelem beállítása a készüléken:

1.Koppintson az Alkalmazásvédelem elemre az ESET Mobile Security főképernyőjén.

2.Koppintson az Engedélyezés elemre.

3.Írja be a PIN-kódot, amely feloldja az alkalmazásokat.

4.Erősítse meg a PIN-kódot az ismételt beírásával.

5.Koppintson egy alkalmazásra a zároláshoz vagy a zárolás feloldásához.

Az Alkalmazásvédelem beállításainak megadása

Az Alkalmazásvédelem beállításainak megnyitásához koppintson a three_dots_menu menüre a jobb felső sarokban, majd kattintson a Beállítások elemre:

Új alkalmazások zárolása – ha az Alkalmazásvédelem engedélyezve van, akkor egy új alkalmazás készülékre való telepítése után eldöntheti, hogy zárolja-e az új alkalmazást.

Alkalmazás ismételt zárolása – beállíthatja, hogy az Alkalmazásvédelem mikor zároljon egy alkalmazást: a bezárása után azonnal, miután a képernyő kikapcsolódott vagy egy perc elteltével.

Zárolás típusa – zárolhatja az alkalmazást PIN vagy egy minta segítségével.

Feloldás ujjlenyomattal – ez a funkció csak akkor áll rendelkezésre, ha van mentve a készülékére egy ellenőrzött ujjlenyomat. Ha engedélyezve van, a készülékére mentett ujjlenyomatával is feloldhatja az alkalmazások zárolását. Ettől függetlenül a PIN is feloldhatja az alkalmazások zárolását. Ehhez koppintson a PIN használata elemre, amikor megnyit egy zárolt alkalmazást.

Riasztás támadóról – több sikertelen feloldási kísérlet után az ESET Mobile Security lefényképezi a támadót. A fénykép az alkalmazás következő sikeres feloldásakor jelenik meg.

Alkalmazásvédelem letiltása

1.Lépjen az Alkalmazásvédelem funkcióhoz az ESET Mobile Security alkalmazásban.

2.Írja be az Alkalmazásvédelem PIN-kódját.

3.Koppintson a jobb felső sarokban található three_dots_menu menüre.

4.Koppintson a Letiltás elemre.

night_mode_iconAz Éjszakai mód aktiválása

Ha pihentetni szeretné szemeit, aktiválhatja az Éjszakai módot az alkalmazás védelmi képernyőjén a jobb felső sarokban található ikonra koppintva.