ESET Online súgó

Keresés Magyar
Válassza ki a témakört

Anti-Theft-beállítások

Zárolás sikertelen kísérletek után

Válassza ki, hogy hány sikertelen feloldási kísérletre legyen lehetőség, mielőtt az eszköz zárolja magát. A sikertelen feloldási kísérletek számának megadásához koppintson a three_dots_menu elemre az Anti-Theft képernyőn, válassza ki a Beállítások lehetőséget, koppintson a Zárolás sikertelen kísérletek után elemre, majd válassza ki a sikertelen kísérletek számát.

Javítási idő

Ha aktiválta a Zárolás sikertelen kísérletek után funkciót, akkor az eszköz zárolja magát a megadott számú sikertelen kísérlet után. Tiltsa le a Javítási idő funkciót, ha azonnal zárolni szeretné az eszközt a megadott számú sikertelen kísérlet után, vagy állítson be egy időtartamot, ameddig az eszköz még feloldható lesz, mielőtt zárolja magát a megadott számú sikertelen kísérlet után.

note

Példa

A Zárolás sikertelen kísérletek után funkció aktiválva van, és a sikertelen próbálkozások száma 3-ra van beállítva.

A Javítási idő 15 másodpercre van beállítva.

Helytelen feloldóminta háromszori megadása után 15 másodperce van megadni a helyes feloldómintát ahhoz, hogy az ESET Mobile Security ne zárolja az eszközt.

Partneradatok szerkesztése

Ha eltűntként jelöli meg készülékét a ESET Anti-Theft webhelyen, illetve a megadott számú sikertelen feloldási kísérlet után a Partneradatok között szereplő információk megjelennek a zárolt készülék képernyőjén, így aki megtalálja, kapcsolatba léphet Önnel.

A következő információkat adhatja meg például:

Az Ön neve (nem kötelező)

Családtag vagy barát másodlagos mobilszáma

Készülék leírása (nem kötelező)

E-mail-cím (nem kötelező)

 

Megbízható SIM-kártyák kezelése

Ez a beállítás lehetővé teszi a behelyezett SIM-kártya törlését és átnevezését. Új megbízható SIM-kártya hozzáadásához helyezze a SIM-kártyát az eszközbe. Oldja fel a biztonság kóddal. Oldja fel a biztonság kóddal. Ekkor felszólítást kap, hogy vegye fel az újonnan behelyezett SIM-kártyát a megbízható SIM-kártyák listájára. Ha nem adja hozzá az adott SIM-kártyát a listához, akkor a SIM-ellenőrzés letiltva marad.

Zárolástípus módosítása

Kiválaszthatja az ESET Anti-Theft feloldási módját. A Lopásvédelem beállításakor alapértelmezés szerint egy PIN-kódot kell megadni. amelyet módosíthat egy feloldási mintára.

Ujjlenyomat használata

Ha aktiválva van, az eszköz által mentett ujjlenyomat segítségével is feloldhatja az Anti-Theft funkciót.