Tuotteen käyttöoikeusversiot

ESET Mobile Security on saatavilla kahtena versiona:

Ilmaisversio – perustoiminnot ovat käytettävissä ilmaiseksi rajoittamattoman ajan

Premium – Premium-toiminnot aktivoidaan käyttöoikeuden päättymiseen asti.

Tästä taulukosta ilmenevät ilmaisversion ja Premium-version eri toiminnot:

Ilmaisversio

Premium

Virustentorjunta

Virustentorjunta – automaattiset tarkistukset

Tunnistusmoduulien automaattiset päivitykset

Sovelluslukitus

Anti-Theft – verkkoportaali

Anti-Theft – SIM-suoja

Verkon tarkastus

Tietojenkalastelusuojaus

Puhelusuodatin

(vain Android 6 ja uudemmat)

Maksujen suojaus

Suojauksen valvonta

Tietoturvaraportti

Valitse tilausjakso. Sinulta voidaan veloittaa kuukausittain tai vuosittain. Valitse tilauksesi käyttöoikeusversio.

Käyttöoikeuden tyyppi

Käyttöoikeuden käyttö

Mobiili

Voit käyttää tuotteen ESET Mobile Security käyttöoikeutta enintään viidessä Android-laitteessa ESET Mobile Security- ja ESET Smart TV Security -tuotteiden kanssa samalla Google-tilillä.

PC/Mac/mobiililaite

Saat ESET Internet Security -käyttöoikeuden, jolla voit suojata kolme laitetta.

Yksi käyttöoikeuspaikka jaetaan automaattisesti ESET Mobile Security -tuotteelle laitteella, jolle olet ostanut käyttöoikeuden.

Samoin kuin Mobiili-käyttöoikeuden kanssa, voit tämän käyttöoikeuden avulla aktivoida jopa viisi Android-laitetta ESET Mobile Security- ja ESET Smart TV Security -tuotteilla samalla Google-tilillä.

note

Mobiilikäyttöoikeuden käyttöesimerkki

Sami käyttää Android-älypuhelinta, Android-tablettia ja Android TV:llä varustettua älytelevisiota. Sami on kirjautunut kaikkiin näihin laitteisiin samalla Google-tilillä.

Hän osti Mobile-tilauksen ESET Mobile Security älypuhelimen kautta. Tilauksen ostamisen jälkeen Sami saa käyttöoikeusavaimen Google-tiliinsä liitettyyn sähköpostitiliin.

Sami voi käyttää tätä käyttöoikeutta aktivoidakseen ESET Mobile Security -tuotteen Android-tabletilla ja älytelevision ESET Smart TV Security -sovelluksessa ESET HOME -palvelun tai käyttöoikeusavaimen avulla.