Aktivointi

Tuotteen ESET Mobile Security Premium-ominaisuuksien käyttäminen edellyttää, että olet aktivoinut tuotteen ESET Mobile Security.

Tuotteen ESET Mobile Security voi aktivoida monella tavalla. Tietyn aktivointivaihtoehdon käytettävyys saattaa vaihdella maan sekä tuotteen jakelutavan (ESET-verkkosivu, Google Play).

Jos sinulla ei ole vielä käyttöoikeutta

1.Avaa päävalikko napauttamalla valikkopainiketta hamburger_menu.

2.Napauta päävalikosta Käyttöoikeus.

3.Valitse Käyttöoikeutesi-osiosta Päivitä Premium-versioon.

4.Valitse Kuukausitilaus tai Vuosittain-tilaus. Kun olet valinnut paketin, tilaus uusitaan automaattisesti valitsemisi välein.

5.Sinut ohjataan viimeistelemään ostos Google Play -kaupassa.

6.Saat tilausnumeron mukana Google Play -tilauskuitin sähköpostiosoitteeseen, joka on liitetty Google Play -tiliisi. Saat samaan sähköpostitiliin ESETiltä (noreply-osoitteesta) myös sähköpostin, joka sisältää käyttöoikeuden tiedot. Tallenna nämä sähköpostiviestit myöhempää käyttöä varten.

7.Tuote aktivoidaan automaattisesti, kun Google Play -osto on tehty.

Jos olet ostanut käyttöoikeuden osoitteesta ESET.com:

Käyttöoikeusavain on yksilöllinen merkkijono seuraavassa muodossa: XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX. Käyttöoikeuden omistaja tunnistetaan sen avulla. Se on joko ESETiltä saadussa sähköpostiviestissä tai tuotepakkauksessa olevassa käyttöoikeuskortissa.

important

Ominaisuuksien saatavuus

Jotkin ominaisuudet, kuten suosittelukoodit, ovat vain Google Play -käyttöoikeuksien omistajien saatavilla. Nämä ominaisuudet poistetaan käytöstä, jos tuote aktivoidaan osoitteesta eset.com ostetulla käyttöoikeudella.

Jos sinulla on jo käyttöoikeus

Jos haluat yhdistää laitteesi kohteeseen ESET HOME ja aktivoida tuotteen ESET Mobile Security käyttöoikeudella, joka on jo liitetty kohteeseen ESET HOME

Jos haluat yhdistää laitteesi kohteeseen ESET HOME ja aktivoida tuotteen ESET Mobile Security, katso lisätietoja ohjeaiheesta Yhteyden muodostaminen kohteeseen ESET HOME.

Aktivointi ilman palvelua ESET HOME

1.Siirry päävalikkoon napauttamalla valikkopainiketta hamburger_menu.

2.Napauta Käyttöoikeus tuotteen ESET Mobile Security aloitusnäytössä ja valitse Syötä käyttöoikeusavain.

3.Kirjoita käyttöoikeusavain kenttään ja napauta Aktivoi.

4.Kun käyttöoikeus on vahvistettu, näkyviin tulee ilmoitus Aktivointi onnistui.

5.Sulje ikkuna napauttamalla Valmis.