Anti-Theft

ESET Anti-Theft-toiminnolla voit suojata mobiililaitettasi luvattomalta käytöstä, seurata vierasta toimintaa ja seurata laitteen sijaintia. Voit myös näyttää viestin löytäjälle, jos laite katoaa.

Jos laite on kadonnut, voit hallinnoida sitä ESET Anti-Theft -portaalissa tai suorittaa määrättyjä toimintoja luotetun yhteyshenkilön laitteesta lähetettävillä tekstiviestikomennoilla. Jos haluat suorittaa toiminnot tekstiviestitse, sinun on määritettävä Luotetut ystävät -ominaisuus ja lisättävä puhelinnumeroita luotettujen yhteystietojen luetteloon. Lisätietoja on tietopankkimme artikkelissa, jossa käsitellään Anti-Theft-suojausta ESET Mobile Security for Androidissa ja jonka ohjeiden avulla voit määrittää Anti-Theft-suojauksen tuotteessa ESET Mobile Security. (Tietopankin artikkelit eivät ole saatavilla kaikilla kielillä.)

ESET Anti-Theft edellyttää laitteen sijainnin ja kameran käyttöoikeuksia. Jotta varoitus voidaan näyttää ja laite lukita, ESET Mobile Security tarvitsee oikeuden peittää näyttö.

Tällä toiminnolla voit säätää Epäilyttävä-tilassa annettuja varoituksia ja tehtyjä toimenpiteitä. Tässä tilassa ESET Mobile Security tallentaa laitteen sijainnin, kameran kuvat ja WiFi-verkkojen IP-osoitteet säännöllisesti. Voit määrittää seuraavaa:

Automaattinen laitteen lukitus

Voit määrittää tuotteen ESET Mobile Security lukitsemaan laitteesi automaattisesti, kun jokin seuraavista toiminnoista tehdään:

Kun SIM-kortti poistetaan – Jos luotettu SIM-kortti poistetaan laitteesta, laite lukitaan. Jos haluat poistaa ja tarkastaa luotettuja SIM-kortteja, napauta Luotettujen SIM-korttien hallinta -vaihtoehtoa, valitse poistettava SIM-kortti ja napauta roskakorikuvaketta action_button_delete. Jos haluat lisätä luotetun SIM-kortin, aseta SIM-kortti paikalleen. Jos automaattinen lukitus on käytössä, laitteen lukitus on avattava. ESET Mobile Security pyytää sinua vahvistamaan äskettäin lisätyn SIM-kortin luotetuksi. Jos haluat ottaa tämän toiminnon käyttöön, luomme yksilöllisen tunnisteen ESET#### SIM-kortillesi ja yhteystietoihisi. Älä poista yksilöllistä tunnistetta. Jos tunnisteen saanut yhteystieto poistetaan, laite lukitaan.

warning

Automaattisen lukituksen tukeminen SIM-kortin poistamisen yhteydessä

Automaattinen lukitus SIM-kortin poistamisen yhteydessä ei ole käytettävissä CDMA:ta, WCDMA:ta ja vain WiFiä käyttävissä laitteissa.

[X] avaamisyrityksen jälkeen – Kun toiminto on käytössä, laitteesi lukitaan, kun epäonnistuneita avausyrityksiä on tehty tietty määrä. Voit määrittää laitteen lukitusta edeltävän epäonnistuvien avausyritysten enimmäismäärän Anti-Theft-asetuksissa. Jos epäonnistunut yritys on tehty vahingossa, voit korjata sen 30 sekunnissa, eikä sitä tässä tapauksessa lasketa epäonnistuneeksi. Voit muuttaa korjausaikaa Anti-Theft-asetuksissa kohdassa Aikaa korjata. Voit myös poistaa korjaamisvaihtoehdon käytöstä, jolloin laite lukitaan heti, kun epäonnistuneita avausyrityksiä on tehty tietty määrä.

Kun laite on lukittu, voit näyttää tiedot, joiden avulla voi ottaa yhteyttä laitteen omistajaan. Voit myös käynnistää laitteen kameran kuvien ottamiseksi molemmilla kameroilla. Näin saat kuvia henkilöstä, joka yrittää avata laitteesi lukituksen.

Laitteen lukitsemisen jälkeen

Kun laite on lukittu, voit tehdä seuraavaa:

Näytä yhteystiedot – Tuo näkyviin Ota yhteys omistajaan -vaihtoehdon, kun virheellinen näytön lukituskoodi annetaan.

Ota kuva – Tallentaa etu- ja takakameran kuvia laitteen galleriaan ja Anti-Theft-portaaliin, jos avaaminen epäonnistuu tai SIM-kortti irrotetaan.

important

Tekstiviestiominaisuudet

Luotettujen SIM-korttien Anti-Theft-ominaisuus ei ole käytettävissä CDMA-laitteissa ja laitteissa, jotka eivät tue tekstiviestejä.