Toimintoloki

Toimintoloki näyttää tuotteen ESET Mobile Security päivittäiset toiminnot tuotteen ESET Mobile Security päänäytössä. Toimintoloki sisältää tietoja sivustoista, jotka ESET Mobile Security on tarkistanut, tuotteen ESET Mobile Security päivityksistä, sovelluspäivityksistä, asennetuista sovelluksista, tuotteen ESET Mobile Security tarkistuksista ja muista aiheista.

Voit tuoda toimintolokin koko historiatiedot näkyviin napauttamalla toimintolokista Koko raportti. Toimintolokin koko raportissa voi käyttää suodattimia toimintojen suodattamiseen tilan tai tuotteen ESET Mobile Security ominaisuuden mukaan (esimerkiksi Varoitus, Riski, Anti-Theft ja Käyttöoikeus). esimerkiksi Varoitus, Riski, Varkaudenesto ja Käyttöoikeus Voit myös suodattaa toimintoja niiden tapahtumispäivämäärän (uusin tai vanhin) mukaan.

Voit tyhjentää toimintolokin historian seuraavasti:

1.Avaa ESET Mobile Security.

2.Pyyhkäise aloitusnäyttöä alaspäin.

3.Napauta Näytä kaikki.

4.Napauta valikkokuvaketta three_dots_menu.

5.Napauta Tyhjennä kaikki.

Voit poistaa yksittäisiä tietueita toimintolokin historiasta seuraavasti:

1.Avaa ESET Mobile Security.

2.Pyyhkäise aloitusnäyttöä ylöspäin.

3.Napauta Näytä kaikki.

4.Pyyhkäise asianmukainen tietue vasemmalle.

5.Napauta Poista.