Beveiligingsrapport

Beveiligingsrapport geeft een veelomvattend overzicht van elke programmamodule, en van de status en statistieken ervan. De modules die momenteel niet zijn ingeschakeld, kunt u ook vanuit het scherm Beveiligingsrapport inschakelen. In elke sectie over een programmamodule vindt u de volgende informatie.

Antivirus

geïnstalleerde toepassingen

bijgewerkte toepassingen

gescande toepassingen

gedetecteerde bedreigingen

Updates detectie-engine

App-vergrendeling

Aantal beveiligde toepassingen

Aantal succesvolle ontgrendelingen van toepassingen

Aantal mislukte ontgrendelingspogingen

Anti-Phishing

gescande websites

gedetecteerde bedreigingen

Oproepfilter

ontvangen oproepen

geblokkeerde oproepen

Beveiligingscontrole

roamingwaarschuwingen

waarschuwingen voor niet-beveiligde Wi-Fi-verbindingen

Veilig internetbankieren

Aantal beveiligde toepassingen

Aantal scans van beveiligde toepassingen

ESET Mobile Security geeft elke maand een beknopt maandelijks rapportbericht weer op de Android-meldingsbalk. Als u deze meldingen niet wilt ontvangen, schakel dan de optie Maandelijkse rapportmelding niet weergeven in.