Adware Detector

Adware Detector is ESET's reactie op adware-toepassingen. Adware-toepassingen kunnen legitieme toepassingen zijn of toepassingen zijn die zich als legitiem voordoen (zoals Calculator of Torch). Deze toepassingen geven vervolgens advertenties in een volledig scherm weer, zelfs wanneer de toepassing is gesloten. Hierdoor kan de gebruiker niet zien welke toepassing deze pop-upadvertenties weergeeft.

Met Adware Detector kunt u deze adware-toepassingen wel herkennen. Ga als volgt te werk wanneer er een pop-upadvertentie wordt weergegeven:

1.Openen ESET Mobile Security.

2.Tik in het hoofdscherm van ESET Mobile Security op Antivirus.

3.Tik op three_dots_menu rechtsboven om het menu weer te geven.

4.Tik op Adware Detector in het menu.

5.Tik op Doorgaan wanneer Adware Detector een gids weergeeft om adware-toepassingen te detecteren.

Adware Detector geeft toepassingen weer die in de vijf minuten daarvoor geopend waren. Kijk welke toepassingen verdacht zijn en tik op Verwijderen om deze van uw apparaat te verwijderen. Een verdachte toepassing is meestal een toepassing die u niet had moeten openen of die u op dat moment niet gebruikte.