Productlicentieversies

Er zijn drie versies beschikbaar van ESET Mobile Security:

Gratis: basisfuncties zijn voor een onbeperkte periode gratis te gebruiken

Proefversie: betaalde functies zijn gedurende een beperkte periode (standaard 30 dagen) geactiveerd. De proeflicentie wordt automatisch geactiveerd wanneer ESET Mobile Security de eerste keer wordt geïnstalleerd met een Amazon-id.

Premium: betaalde functies zijn geactiveerd tot uw licentie verloopt

In deze tabel staat aangegeven welke functies beschikbaar zijn in de Gratis versie, Proefversie en Premium-versie:

Gratis

Proefversie en Premium-versie

Antivirus

Antivirus - automatisch scannen

Automatische updates van detectiemodules

App-vergrendeling

Anti-Diefstal: sms-opdrachten

Anti-Diefstal - webportal

Anti-Diefstal - Simbescherming

Netwerk Scanner

Antiphishing

Oproepfilter

(alleen voor Android 6 en hoger)

Veilig internetbankieren

Beveiligingscontrole

Beveiligingsrapport

Als u ESET Mobile Security rechtstreeks vanaf uw Android-apparaat wilt activeren, tikt u op Menu hamburger_menu in het hoofdvenster van ESET Mobile Security (of druk op de knop MENU op uw apparaat) en tikt u op Licentie.

Er zijn meerdere manieren om ESET Mobile Security te activeren. De beschikbaarheid van een bepaalde activeringsmethode en de distributiemethode (ESET-webpagina, Amazon Appstore) kunnen per land anders zijn.

Premium kopen: selecteer deze optie als u geen licentie hebt en er een wilt kopen via Amazon Appstore.

Voer een licentiecode in: selecteer deze optie als u al een licentiecode hebt. Een licentiecode is een unieke tekenreeks met de volgende notatie: XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX, waarmee de licentie-eigenaar kan worden geïdentificeerd. U vindt deze code in de e-mail die u van ESET hebt ontvangen of op de licentiekaart in de doos die u hebt gekocht.