Wizard Opstarten

Volg na de installatie de aanwijzingen op het scherm in de wizard Opstarten:

important

Machtigingen inschakelen voor ESET Mobile Security

Deze handleiding is gebaseerd op standaard Android-instellingen. Het machtigingsproces kan anders zijn en is afhankelijk van de fabrikant van uw apparaat.

1.Tik op Land en selecteer het desbetreffende land.

2.Tik op Taal en selecteer de taal die u wilt gebruiken. U kunt de taal later wijzigen in de instellingen van het programma.

3.Tik op Volgende en ga akkoord met de Licentieovereenkomst voor eindgebruikers en het Privacybeleid.

4.Sta indien van toepassing de volgende opties toe en tik op Volgende.

ESET LiveGrid©-feedbacksysteem. Ga voor meer ESET LiveGrid©-informatie naar het gedeelte Geavanceerde instellingen.

Promotiekortingen en productnieuws van ESET verzenden toestaan.

5.Meld u aan bij uw ESET HOME-account om uw mobiele apparaat aan uw account te koppelen en uw ESET Mobile Security te activeren.

arrow_down_homeDoorgaan met Google.
arrow_down_homeDoorgaan met Apple.
arrow_down_homeQR-code scannen
arrow_down_homeDoorgaan met e-mail

Als u geen ESET HOME-account hebt of als u uw mobiele apparaat niet aan uw ESET HOME-account wilt koppelen, tikt u op Overslaan. U kunt zich later in de app aanmelden bij uw ESET HOME ESET Mobile Security-account.

Als u ervoor kiest deze stap over te slaan, wordt u gevraagd het e-mailaccount te selecteren waarop de e-mails over ESET-licentieregistratie en technische ondersteuning worden ontvangen. Tik op Selecteer uw e-mailadres om de lijst met beschikbare e-mailaccounts weer te geven. Selecteer het e-mailadres in de lijst met accounts of tik op Account toevoegen om een nieuw e-mailaccount aan uw apparaat toe te voegen. Tik op OK om door te gaan. Tik op Selecteer uw e-mailadres > Annuleren als u een ander e-mailaccount wilt gebruiken zonder het account aan uw apparaat toe te voegen. Haal deze actie twee keer. Typ uw e-mailadres en tik op Selecteren om door te gaan.

6.De laatste stappen van de wizard Opstarten zijn afhankelijk van de Android-versie op uw apparaat.

arrow_down_homeAndroid 6-10
arrow_down_homeAndroid 11 en later

important

Batterijbescherming

Veel fabrikanten van apparaten hebben opties voor batterijbescherming of batterijbesparing geïntroduceerd in Android 6-apparaten en later. Deze functie schakelt de Anti-phishingfunctie uit in ESET Mobile Security wanneer die is ingeschakeld. Op apparaten met deze functie moet u een uitzondering aanbrengen, zodat de ESET Mobile Security Anti-phishingfunctie blijft werken wanneer de batterijbesparingsfunctie wordt ingeschakeld. Raadpleeg de documentatie van de fabrikant van uw apparaat als u een uitzondering wilt aanbrengen.