Minimumskrav til system

For å installere ESET Mobile Security må din Android-enhet møte følgende minimum systemkrav:

Operativsystem: androidAndroid 6 (Marshmallow)  eller senere

Berøringsskjermens oppløsning: minimum 240x320 px

CPU: 500+ MHz ARM7+

RAM: 512+ MB

Internett-tilkobling

important

Støtteutelatelser

Rootede enheter støttes ikke. Funksjonene Anti-Theft og SMS- og anropsfilter er ikke tilgjengelige på nettbrett som ikke støtter anrop eller meldinger. Hvis du har en dobbel SIM-enhet, kan det hende at SIM-vakt ikke fungerer riktig for begge SIM-kortene.

Android Go er ikke understøttet.

ESET Mobile Security krever at Google Play-tjenester fungerer som de skal. ESET Mobile Security støttes ikke på enheter uten Google Play-tjenester, for eksempel enkelte Huawei-enheter.

Anti-Theft-funksjonen Klarerte SIM-kort er ikke tilgjengelig på CDMA-enheter.

Enkelte funksjoner er avhengig av OS-versjon.