Installasjon

ESET Mobile Security er tilgjengelig for nedlasting fra ESET-nettstedet:

eset_logo

Alternativt kan du følge linken eller skanne QR-koden nedenfor med din mobilenhet og et QR-skanneprogram:

web_version

Eller gå til vår trinnvise installasjonsveiledning (denne artikkelen er ikke tilgjengelig på alle språk).

For å installere ESET Mobile Security ved hjelp av .APK-filen lastet ned fra ESET-nettstedet på enheten din, må du aktivere ukjente kilder. Se kunnskapsbaseartikkelen vår for mer informasjon (denne artikkelen er ikke tilgjengelig på alle språk).

Etter å ha lastet ned ESET Mobile Security.APK-filen, trykker du på den nedlastede filen og velger installer.ESET Mobile Security-programmet installeres og starter oppstartveiviseren.

For å beskytte dine personlige opplysninger og Android-enheters ressurser, må ESET Mobile Security ha tilgang til enhetens funksjoner og i noen tilfeller ha kontroll over dem. For detaljerte forklaringer av alle tillatelsestypene og hvordan de brukes, kan du se tabellen i denne artikkelen i kunnskapsbasen. (Artikkelen er ikke tilgjengelig på alle språk.)