Asennuksen poistaminen

ESET Mobile Security voidaan poistaa ohjatun asennuksen poiston avulla, joka on tuotteen ESET Mobile Security päävalikossa osiossa.

note

Huomautus

Tuotteen ESET Mobile Security asennuksen poistaminen vapauttaa yhden paikan tilauksestasi.

1.Napauta valikkokuvaketta hamburger_menu.

2.Napauta Asetukset.

3.Napauta Poista asennus.

4.Jos Anti-Theft-suojaus on aktivoitu, saat kehotteen antaa tuotteen ESET Mobile Security PIN-koodi/lukituskuvio tai sormenjälkesi.

5.Napauta Poista asennus.

Voit poistaa tuotteen asennuksen myös tekemällä seuraavat toimet:

Android 7 ja uudemmat:

1.Siirry Asetukset-kohtaan ja napauta vaihtoehtoja Hallitse sovelluksia > ESET Mobile Security > Poista asennus. Jos Anti-Theft-suojaus on aktivoitu, sinua saatetaan pyytää poistamaan tuotteen ESET Mobile Security laitteen järjestelmänvalvojan aktivointi ennen sen asennuksen poistoa.

Tai

1.Napauta tuotteessa ESET Mobile Security päävalikkopainiketta hamburger_menu, niin päävalikko aukeaa.

2.Valitse Asetukset.

3.Napauta Poista asennus.

4.Vahvista valinta napauttamalla Poista asennus uudelleen.

Android 6:

1.Napauta Androidin aloitusnäkymässä käynnistinkuvaketta launcher (tai valitse Aloitus > Valikko) ja napauta vaihtoehtoja Asetukset > Tietoturva > Laitteen järjestelmänvalvojat. Valitse ESET Mobile Security ja napauta vaihtoehtoa Poista käytöstä. Napauta Avaa lukitus -vaihtoehtoa ja anna turvasalasanasi. Voit ohittaa tämän vaiheen, jos sovellusta ei enää määritellä laitteen järjestelmänvalvojaksi.

2.Palaa Asetukset-kohtaan ja napauta vaihtoehtoja Hallitse sovelluksia > ESET Mobile Security > Poista asennus.