Asiakastuki

ESETin asiakastuen asiantuntijat ovat käytettävissäsi, kun tarvitset hallintoon liittyvää apua tai teknistä tukea tuotteeseen ESET Mobile Security tai muuhun ESET-tuotteeseen liittyen.

help-iconOta yhteys ESET-asiakaspalveluun.

Voit lähettää tukipyynnön suoraan laitteeltasi seuraavasti:

1.Napauta valikkokuvaketta hamburger_menu tuotteen ESET Mobile Security päänäkymässä (tai paina laitteesi valikkopainiketta).

2.Napauta Asiakastuki-vaihtoehtoa.

3.Napauta Asiakastuki-vaihtoehtoa, jotta voit luoda pyynnön tekniselle tuelle.

4.Anna tiedot kaikkiin tarvittaviin kenttiin. ESET Mobile Security sisältää kehittyneen kirjauksen, jolla voidaan diagnosoida mahdollisia teknisiä ongelmia.

5.Jotta ESET saa käyttöönsä yksityiskohtaisen sovelluslokin, varmista, että asetus Lähetä sovellusloki on käytössä (oletusarvoinen).

6.Lähetä pyyntö napauttamalla Lähetä.

7.ESETin asiakastuen asiantuntija ottaa sinuun yhteyttä antamasi sähköpostiosoitteen kautta.

Diagnostiikkalokit poistettiin, jos olet poistanut asennuksen ja asentanut ESET Mobile Security:n uudelleen vianmäärityksen yhteydessä. Suosittelemme toistamaan ongelman uudelleen ja lähettämään lokit sen jälkeen.

important

Sovellusta ei voida avata tai se ei vastaa

Jos haluat lähettää tukipyynnön ESETille, kun ESET Mobile Security ei vastaa tai et saa sitä auki, valitse Asetukset > Sovellukset > ESET Mobile Security > Tallennustila > Tallennustilan hallinta. Valitse Asiakastuki ja täytä tiedot kaikkiin tarvittaviin kenttiin.