Olen unohtanut sovelluslukituksen PIN-koodin

Jos unohdat sovelluslukituksen PIN-koodin, eikä laitteeseen tallenneta sormenjälkeä, lukitun sovelluksen lukituksen avaamiseen on kaksi vaihtoehtoa Anti-Theft-asetuksistasi riippuen:

Jos olet aktivoinut Anti-Theft-ominaisuuden tuotteessa ESET Mobile Security:

1.Avaa ESET Mobile Security.

2.Siirry sovelluslukitustoimintoon.

3.Kirjoita PIN-koodi. Napauta Unohditko PIN-koodin? keskellä näyttöä.

4.Jos varkaudenesto-ominaisuus on aktiivinen, sinua pyydetään kirjoittamaan ESET HOME salasanasi. Kirjoita salasana Salasana-kenttään ja napauta Enter.

5.Kirjoita uusi PIN-koodi ja vahvista se napauttamalla .

6.Vahvista se kirjoittamalla sama PIN-koodi uudelleen. Napauta , kun olet valmis.

Jos et aktivoinut varkaudenesto-ominaisuutta, poista asennus ESET Mobile Security ja asenna se uudelleen.