Ajutor online ESET

Căutare Română
Selectaşi subiectul

Portal Web

ESET Mobile Security se integrează complet cu protecția ESET Anti-Theft prin intermediul noului portal ESET HOME. Din portal ESET Anti-Theft veți putea să monitorizați activitatea dispozitivului, să blocați dispozitivul, să trimiteți mesaje personalizate persoanei care a găsit dispozitivul, să declanșați o sirenă puternică sau să ștergeți de la distanță datele de pe dispozitiv.

Pentru a crea un cont ESET HOME, atingeţi Creare cont nou şi completaţi formularul de înregistrare. Verificați în Inbox dacă ați primit mesajul de e-mail de confirmare a contului și faceți clic pe legătura din mesaj pentru a activa contul. După activarea contului, puteți gestiona de la distanță funcționalitatea de securitate ESET Anti-Theft pentru dispozitivele conectate prin intermediul portalului ESET HOME. Dacă aveţi deja un cont ESET HOME, atingeţi Autentificare şi introduceţi adresa dvs. de e-mail şi parola. După finalizarea acestor pași, puteți asocia dispozitivul cu contul ESET HOME.

Pentru mai multe indicații privind utilizarea funcționalităților ESET Anti-Theft, consultați Ghidul utilizatorului Anti-Theft sau atingeți pictograma Ajutor în colțul din dreapta sus al portalului ESET HOME.