Ajutor online ESET

Căutare Română
Selectaşi subiectul

Optimizare

optimizarea ESET Anti-Theft este o evaluare tehnică măsurabilă a stării securității dispozitivului dvs. Protecția Anti-Theft va examina sistemul dvs. pentru problemele enumerate mai jos.

Pentru fiecare problemă de securitate, puteți să atingeți Modificare setări pentru a naviga la ecranul unde puteți rezolva respectiva problemă. Dacă nu doriți ca ESET Mobile Security să raporteze o problemă, atingeți Ignorați această problemă.

Serviciile de localizare sunt dezactivate – pentru a activa aceste servicii, navigați la Setări Android > Servicii de localizare și selectați Se utilizează rețele wireless

Nu se utilizează sateliții GPS – accesați această setare în Setări Android > Locație > Mod > Precizie mare

Blocarea ecranului nu este securizată – pentru a securiza dispozitivul cu ajutorul unui cod, a unei parole, a unui cod PIN sau a unui model de blocare a ecranului, navigaţi la setările Android > Ecran de blocare ; Blocare ecran şi selectaţi una dintre opţiunile disponibile. Majoritatea dispozitivelor Android oferă funcții de deblocare prin glisarea degetelor, prin mișcare, deblocare facială, deblocare facială și vocală, deblocare prin model și deblocare prin cod PIN sau parolă. Dacă cineva încearcă să deblocheze dispozitivul utiliznd un cod incorect, ESET Anti-Theft vă va notifica despre activitatea suspectă în portalul ESET HOME.

Nu s-au activat datele de telefonie mobilă – accesați această setare în Setări Android > Wireless și rețele > Rețele de telefonie mobilă > Date.

Nu există servicii Google Play – ESET Anti-Theft utilizează serviciile Google Play pentru a livra comenzi pe dispozitivul dvs. în timp real și pentru a afișa notificările push. Dacă aceste servicii sunt dezactivate sau lipsesc pe dispozitiv, vor fi limitate funcțiile ESET Anti-Theft gestionate de ESET HOME vor fi limitate.