ESET Hjelp på Internett

Velg tema

Nettportal

ESET Mobile Security integreres fullstendig med ESET Anti-Theft-beskyttelsen gjennom den nye ESET HOME-portalen. Fra portalen på ESET Anti-Theft vil du være i stand til å overvåke enhetens aktivitet, låse enheten, sende tilpassede meldinger til enhetssøkeren, utløse en høy sirene eller slette enhetsdata eksternt.

For å opprette en ESET HOME-konto, trykker du på Opprett ny konto og fyller ut registreringsskjemaet. Sjekk e-postinnboksen for kontobekreftelse og klikk på linken i den for å aktivere kontoen din. Etter kontoaktiveringen kan du eksternt administrere ESET Anti-Theft-sikkerhetsfunksjonen til de tilkoblede enhetene via ESET HOME-portalen. Hvis du allerede har en ESET HOME-konto, velg Logg inn og skriv inn din e-postadresse og passord. Straks disse trinnene er gjennomført, kan du knytte enheten din opp mot ESET HOME-kontoen din.

For ytterligere veiledning i hvordan du bruker ESET Anti-Theft-funksjonene, kan du se brukerhåndboken for Anti-Theft eller trykke på Hjelp-ikonet i øverste høyre hjørne av ESET HOME-portalen.