Optimalisering

ESET Anti-Theft-optimalisering er en målbar teknisk vurdering av sikkerhetstilstanden for din enhet. Anti-Theft-beskyttelse undersøker systemet ditt for problemene oppført nedenfor.

For hvert sikkerhetsproblem, kan du trykke Endre innstillinger for å navigere til skjermen der du kan løse det spesifikke problemet. Hvis du ikke vil at ESET Mobile Security skal rapportere et problem som et problem, trykker du på Ignorer dette problemet.

Stedtjenester slått av – for å slå på, naviger til Android-innstillinger > Stedtjenester og velg Bruk trådløse nettverk

GPS-satellitter brukes ikke – gå til denne innstillingen i Android innstillinger > Plassering > Modus > Høy nøyaktighet

Skjermlås ikke sikret – for å sikre enheten med en skjermlåskode, passord, PIN eller mønster ved å navigere til Android-innstillinger > Lås skjerm > Skjermlås og velge et av de tilgjengelige alternativene. De fleste Android-enhetene har sveiping, bevegelse, ansiktsopplåsing, ansikt og stemme, mønster, PIN eller passord. Hvis noen prøver å låse enheten med feil kode, vil ESET Anti-Theft varsle deg om mistenkelig aktivitet i ESET HOME-portalen.

Mobildata ikke aktivert – gå til denne innstillingen i Android innstillinger > Trådløst og nettverk > Mobile nettverk > Data.

Google Play Services er ikke til stede – ESET Anti-Theft bruker Google Play Services til å levere kommandoer til enheten din i sanntid og vise push-varslinger. Hvis disse tjenestene er deaktivert eller mangler på enheten din, vil funksjonene til ESET Anti-Theft som administreres fra ESET HOME være begrensede.