Opkaldsfilter

Opkaldsfilter blokerer for indgående eller udgående opkald, afhængigt af den regel du opretter.

Der vises ikke opkaldsmeddelelser, når et indgående opkald blokeres. I opkaldsloggen kan du se opkald, der måske er blokeret ved en fejl.

Bloker sidste henvendelse – Tryk for at blokere indgående opkald fra det telefonnummer, du senest har modtaget et opkald fra. Derved oprettes en ny regel.

Regler

Hvis du vil oprette en ny regel, skal du trykke på ikonet +. Du kan finde flere oplysninger i næste kapitel.

Hvis du vil redigere en eksisterende regel, skal du trykke på reglen på listen over regler. Du kan fjerne en post fra listen Regler ved at markere posten og trykke på Fjern .

Opkaldslog

I sektionen Opkaldslog vises loggen over alle opkald, der er blokeret af opkaldsfilteret. De enkelte logge indeholder navnet på opkaldet, det tilknyttede telefonnummer samt dato og klokkeslæt for hændelsen.

note

Enheder uden et SIM-kort

Opkaldsfilteret fungerer ikke på enheder, der ikke understøtter opkald og beskeder.

warning

Udgående opkald

Opkaldsfilter blokerer ikke udgående opkald i ESET Mobile Security, der er hentet fra Google Play.

warning

Android-understøttelse

Opkaldsfilteret er kun tilgængeligt på enheder med Android 6 eller nyere.

Bloker telefonnumre ved hjælp af jokertegn

Du kan blokere en række numre ved hjælp af jokertegn beskrevet i tabellen nedenfor:

Jokertegn

Beskrivelse

*

repræsenterer flere tegn

?

repræsenterer et enkelt tegn

example

Eksempel

Hvis du ikke ønsker at modtage opkald fra et bestemt land, skal du skrive landekoden og jokertegnet * i feltet Telefonnummer, så blokeres alle indgående opkald fra landet, der starter med dette nummermønster. Når du beslutter dig for at udelukke et telefonnummer fra det pågældende land, skal du tilføje en ny regel med handlingen Tillad. Billedet nedenfor viser, hvordan du blokerer alle opkald fra Slovakiet.

wildcards