payment_protection_iconBetalingsbeskyttelse

Betalingsbeskyttelse er et ekstra beskyttelseslag, der er designet til at beskytte dine økonomiske data på Android-enheder mod avanceret phishing og andre trusler. Betalingsbeskyttelse forhindrer andre programmer i at registrere, at dine beskyttede programmer starter, og forhindrer dem også i at erstatte oplysninger eller læse oplysninger på skærmen fra dit beskyttede program. Betalingsbeskyttelse scanner alle de programmer, der findes på listen over beskyttede programmer. Når du har aktiveret Betalingsbeskyttelse, føjes der automatisk visse bank- og betalingsprogrammer til listen over beskyttede programmer.

Føj et nyt program til listen over beskyttede programmer

1.Åbn Betalingsbeskyttelse i menuen Apps eller i ESET Mobile Security.

2.Tryk på Administrer.

3.Vælg de programmer, du vil beskytte ved hjælp af Betalingsbeskyttelse.

4.Tryk på OK for at bekræfte dit valg.

Åbn et bank- og betalingsprogram ved hjælp af betalingsbeskyttelse

For at sikre den højeste beskyttelse af dine bank- og betalingsprogrammer skal du åbne disse programmer fra Sikker starter. Sikker starter giver et ekstra beskyttelseslag i forhold til standardbeskyttelsen fra funktionen Betalingsbeskyttelse, når du åbner et program uden for Sikker starter.
Sikker starter oprettes automatisk, når Betalingsbeskyttelse aktiveres. Sikker starter indeholder alle de programmer, der er beskyttet af Betalingsbeskyttelse.

Hvad er Sikker starter, og hvordan kan jeg få adgang til det?

Du kan finde Sikker starter på listen over dine programmer safe_launcher_app eller i ESET Mobile Security > Betalingsbeskyttelse ic_payment_protection.

note

Få adgang til Sikker starter

Det er hurtigere og nemmere at få adgang til dine bank- og betalingsprogrammer, hvis du tilføjer Sikker starter på din startskærm. Hvis du vil tilføje Sikker starter på startskærmen, skal du trykke længe på ikonet Sikker starter og trække det til startskærmen.