Sikkerhedsrevision

Sikkerhedsovervågning hjælper dig med at overvåge og ændre vigtige enhedsindstillinger. Gennemse de tilladelser, der er givet til de enkelte programmer, der er installeret på din enhed, for at forebygge sikkerhedsrisici.

Du kan aktivere eller deaktivere Sikkerhedsrevision og de specifikke komponenter ved at trykke på menuknappen three_dots_menu og trykke på Deaktiver enhedsovervågning eller Deaktiver programovervågning.

Enhedsovervågning

Programovervågning