Programrevision

Programovervågning overvåger nogle af de programmer, der er installeret på din enhed, som måske har adgang til tjenester, der koster penge, sporer din placering eller læser dine identitetsoplysninger, kontakter eller sms'er. ESET Mobile Security indeholder en liste over disse programmer sorteret efter kategori. Tryk på hver kategori for at se en detaljeret beskrivelse. Tryk på et program for at se oplysninger om tilladelserne.