Antivirus

Antivirusmodulet beskytter din enhed mod skadelig kode ved at blokere indgående trusler og derefter fjerne dem.

antivirus_226_1

Beskyttelse i realtid

Beskyttelse af filsystem i realtid kontrollerer alle filer i downloadmapper for skadelig kode, når de åbnes, oprettes eller køres.

Beskyttelse af filsystem i realtid starter som standard ved systemstart og leverer uafbrudt scanning. Vi anbefaler, at du ikke deaktiverer Aktivér beskyttelse af filsystem i realtid i sektionen Antivirus. Hvis du har brug for at gå til indstillingerne for beskyttelse i realtid, skal du trykke på de tre prikker three_dots_menui sektionen Antivirus > Avancerede indstillinger > Beskyttelse i realtid.

Scan enhed

Du kan når som helst udføre on-demand-scanning ved at trykke på knappen Scan enhed i sektionen Antivirus. Scanningsniveauet er som standard indstillet til Smart scanning. Du kan ændre scanningsniveauet i Avancerede indstillinger for antivirus. Tryk på knappen med de tre prikkerthree_dots_menu > Avancerede indstillinger > Scanningsniveau.

Du kan vælge mellem to scanningsniveauer:

Smart – Smart-scanning scanner installerede programmer, DEX-filer (eksekverbare filer til Android-operativsystemet), SO-filer (biblioteker), filer med en maksimal scanningsdybde på tre indlejrede arkiver og SD-kortindhold.

I dybden – Under en scanning i dybden scannes alle filtyper, uanset filtypenavn, både i den interne hukommelse og på SD-kortet.

Der gemmes en kort scanningsoversigt i en logfil, som findes i sektionen Scanningslogge. Hvis du vil afbryde en scanning, der allerede er i gang, skal du trykke på annuller. Resultatet af og statistikker for scanningen vises under scanningen i panelet med indstillinger for antivirus.

warning

Scanning af hukommelseskort

ESET Mobile Security understøtter ikke scanning af hukommelseskort på enheder med Android 6 og ældre.

Uløste trusler

Når ESET Mobile Security har registreret en trussel, er denne indstilling tilgængelig, indtil du vælger en reaktionshandling for truslen. Med de tilgængelige reaktionshandlinger kan du fjerne truslen eller ignorere den.

Ignorer trusler

Når du har valgt at ignorere en trussel, vises indstillingen Ignorer trusler. Denne indstilling giver dig stadig mulighed for at fjerne en ignoreret trussel senere.

On-Charger-scanning

Når denne indstilling er valgt, starter scanningen automatisk, når enheden er i inaktiv tilstand, fuldt opladet og sluttet til en oplader.

Planlagt scanning

Planlagt scanning giver dig mulighed for at planlægge, at en enhedsscanning skal køre automatisk på et foruddefineret tidspunkt. Du kan planlægge en scanning ved at trykke på indstillingen ud for Planlagt scanning og angive de datoer og klokkeslæt, som scanningen skal starte.

Opdater registreringsmoduler

ESET Mobile Security inkluderer som standard en opgave, der sikrer, at programmet opdateres jævnligt. Du kan køre opdateringen manuelt ved at trykke på Opdater registreringsmoduler.

note

Opkrævning ved dataoverførsler

For at forhindre unødvendig brug af båndbredde udsendes der opdateringer efter behov. Opdateringer er gratis, men du skal måske betale et gebyr til en tjenesteudbyder for dataoverførsler.

Du kan finde flere oplysninger om scanning under følgende links:

Logfiler fra scanninger

Avancerede indstillinger