Avancerede indstillinger

Åbn dit ESET Mobile Security-program, og tryk på menuikonet hamburger_menu> Antivirus > tre prikker i øverste højre hjørnethree_dots_menu > Avancerede indstillinger.

Scanningsniveau

Du kan vælge mellem to scanningsniveauer:

Smart – Smart-scanning scanner installerede programmer, DEX-filer (eksekverbare filer til Android-operativsystemet), SO-filer (biblioteker), filer med en maksimal scanningsdybde på tre indlejrede arkiver og SD-kortindhold.

I dybden – Under en scanning i dybden scannes alle filtyper, uanset filtypenavn, både i den interne hukommelse og på SD-kortet.

Beskyttelse i realtid

Realtidsscanneren starter automatisk ved systemstart og scanner de filer, du arbejder med. Den scanner automatisk mappen Hent og installerede eller opdaterede programmer.

ESET LiveGrid©-omdømmesystem

ESET LiveGrid© er et forebyggende system, der er udviklet til at give din enhed et ekstra sikkerhedslag. Det overvåger hele tiden systemets kørende programmer og processer og sammenholder disse med de nyeste oplysninger, der er indhentet fra millioner af ESET-brugere over hele verden. Dette giver os mulighed for at levere en bedre og mere præcis proaktiv beskyttelse og en højere scanningshastighed til alle ESET-brugere. Vi anbefaler, at du aktiverer denne funktion.

ESET LiveGrid©-feedbacksystem

Dette feedbacksystem giver os mulighed for at indsamle anonyme statistikker, rapporter om nedbrud og diagnosticeringsdata om mistænkelige elementer, som vi behandler automatisk for at oprette registreringsmekanismer i vores cloudbaserede system.

Flytbare medier

ESET Mobile Security scanner alle flytbare medier, der er sluttet til din enhed, f.eks. USB-flashdrev, eksterne harddiske osv.

Registrer potentielt uønskede programmer

Et potentielt uønsket program er et program, der indeholder adware, installerer værktøjslinjer, sporer dine søgeresultater eller har andre uklare hensigter. Der kan være situationer, hvor du føler, at fordelene ved et potentielt uønsket program vejer tungere end risiciene. ESET tildeler derfor denne programkategori en lavere risiko sammenlignet med skadelig software.

Registrer potentielt usikre programmer

Der er mange legitime programmer, som er med til at forenkle administrationen af enheder på netværket. Denne klassifikation inkluderer programmer som værktøjer til fjernadgang, programmer til at knække adgangskoder og keyloggers. Potentielt usikre programmer er den klassifikation, der bruges om kommerciel, lovlig software. Men hvis de havner i de forkerte hænder, kan de misbruges til skadelige formål. Aktivér indstillingen Registrer potentielt usikre programmer for at overvåge denne kategori af programmer, og bloker dem, hvis du foretrækker det.

Opdateringsserver

Denne indstilling giver dig mulighed for at aktivere opdateringer til din enhed fra den foreløbige version af serveren. Førudgivelsesopdateringer er blevet testet grundigt internt og vil snart være tilgængelige for offentligheden. Du kan få fordel af tidlig adgang til de seneste registreringsmetoder og rettelser. Men opdateringer i testtilstand er måske ikke altid helt stabile. Hvis du vil kontrollere versionerne af de aktuelle programmoduler, skal du trykke på de tre prikker three_dots_menu på hovedskærmen i ESET Mobile Security og trykke på Om > ESET Mobile Security. Vi anbefaler, at begyndere som standard lader indstillingen Version af server være valgt.