Ansluta till ESET HOME

Om du vill använda den här funktionen uppgraderar du ESET Mobile Security till version 6.3 eller senare.

important

Aktivera ESET Mobile Security via ESET HOME

Om du vill aktivera en enhet via ESET HOME en andra gång (till exempel efter ominstallation av ESET Mobile Security) måste du ta bort enheten från licensen i ESET HOME manuellt innan du fortsätter. Annars kommer du inte att kunna aktivera den här enheten via ESET HOME.

Ansluta enheten till ett befintligt ESET HOME-konto

1.Tryck på menyknappen hamburger_menu.

2.Tryck på ESET HOME-kontot.

arrow_down_homeFortsätt med Google.
arrow_down_homeFortsätt med Apple.
arrow_down_homeSkanna QR-kod
arrow_down_homeFortsätt med e-post

3.Om du loggar in på ditt ESET HOME-konto för första gången med den här enheten skapar du ett smeknamn för enheten som gör det lättare att identifiera enheten i ESET HOME. Tryck på Nästa.

4.Om du använder en kostnadsfri licens eller testlicens och har en tillgänglig licens i ESET HOME kommer du att erbjudas att aktivera ESET Mobile Security.

a.Välj tillämplig licens.

b.Tryck på Aktivera.

5.Tryck på Slutför.

Skapa ett ESET HOME-konto och anslut enheten till det

1.Tryck på menyknappen hamburger_menu.

2.Tryck på ESET HOME-kontot.

3.Tryck på Skapa konto.

4.Skriv din e-postadress och ditt lösenord.

important

Krav på lösenord

Lösenordet måste vara minst 10 tecken långt och innehålla minst en versal och en siffra.

5.Tryck på Skapa konto för att få en bekräftelselänk via e-post.

6.Skapa ett smeknamn för enheten och tryck på Nästa.

7.Tryck på Slutför.

8.Om du vill slutföra registreringen trycker du på länken i bekräftelsemeddelandet.

Koppla bort från enheten ESET HOME

1.Tryck på menyknappen hamburger_menu.

2.Tryck på ESET HOME-kontot.

3.Tryck på Koppla från enhet. Om enheten inte är ansluten till ESET HOME är det här alternativet inte tillgängligt.

4.Använd ditt fingeravtryck eller skriv din PIN-kod.

5.Tryck på Koppla från.