Inställningar för Anti-Theft

Lås efter misslyckade försök

Välj antalet misslyckade upplåsningsförsök som ska tillåtas innan enheten låses. Om du vill ställa in antalet upplåsningsförsök trycker du på three_dots_menu på Anti-Theft-skärmen, väljer Inställningar, trycker på Lås efter misslyckade försök och väljer det antalet misslyckade försök du vill ha.

Korrigeringstid

Om du har aktiverat Lås efter misslyckade försök kommer enheten att låsas efter det antalet misslyckade försök du har ställt in. Inaktivera Korrigeringstid om du vill låsa enheten omedelbart efter att det inställda antalet misslyckade försök har nåtts, eller ange en tidsgräns för att kunna låsa upp enheten innan den låses efter att det inställda antalet misslyckade försök har nåtts.

note

Exempel

Lås efter misslyckade försök är aktiverat och antalet misslyckade försök är inställt på 3.

Korrigeringstid är inställt på 15 sekunder.

Efter att fel grafiskt lösenord har angetts på enheten tre gånger har du 15 sekunder på dig att ange det korrekta grafiska lösenordet för att förhindra att ESET Mobile Security låser enheten.

Redigera kontaktuppgifter

Om enheten markeras som saknad på ESET Anti-Theft, eller efter ett valt antal misslyckade upplåsningsförsök, visas informationen från Kontaktuppgifter på enhetens låsta skärm, så att upphittaren kan kontakta dig.

Informationen kan innehålla:

Ditt namn (valfritt)

Ett extra mobiltelefonnummer till en familjemedlem eller vän

Enhetsbeskrivning (valfritt)

E-postadress (valfritt)

Hantera betrodda SIM-kort

Med det här alternativet kan du ta bort eller byta namn på det isatta SIM-kortet. Lägg till ett nytt betrott SIM-kort genom att sätta in SIM-kortet i enheten. Enheten låses. ås upp enheten med säkerhetskoden. Du ombeds att lägga till det nyligen isatta SIM-kortet i listan över betrodda SIM-kort. Om du inte lägger till SIM-kortet i listan fortsätter SIM-skyddet att vara inaktiverat.

Ändra låstyp

Välj ett sätt att låsa upp ESET Anti-Theft på. En PIN-kod ställs in som standardalternativ när Anti-Theft konfigureras. Du kan ändra detta till ett alternativ för grafiskt lösenord.

Använda fingeravtryck

När detta är aktiverat kan du använda det fingeravtryck som sparats i enheten för att låsa upp Anti-Theft-alternativet.