Ajutor online ESET

Căutare Română
Selectaşi subiectul

Blocare aplicații

Blocare aplicație vă permite să securizați accesul la anumite aplicații (e-mailuri, mesaje, calendar etc.) cu un cod PIN sau prin amprentă. Funcția Blocare aplicații împiedică accesul neautorizat la aplicațiile selectate, chiar dacă dispozitivul este deblocat.

example

Recomandare

Activați permisiunile Suprapunere (Aplicații care pot apărea deasupra) pentru ESET Mobile Security, pentru o funcționalitate mai bună.

Pentru a configura Blocare aplicații pe dispozitiv:

1.Atingeți Blocare aplicații pe ecranul principal ESET Mobile Security.

2.Atingeți Activare.

3.Tastați codul PIN, care deblochează aplicațiile.

4.Confirmați codul PIN tastându-l din nou.

5.Atingeți o aplicație pentru a o bloca sau debloca.

Configurarea setărilor pentru Blocare aplicații

Pentru a accesa setările pentru Blocare aplicații, deschideți meniul three_dots_menu din colțul din dreapta sus și faceți clic pe Setări:

Blocare aplicații noi - când caracteristica Blocare aplicații este activată, după instalarea unei aplicații noi veți fi întrebat dacă doriți să o blocați.

Reluare Blocare aplicații - puteți configura caracteristica Blocare aplicație să blocheze o aplicație imediat după închidere, după dezactivarea ecranului sau după trecerea unui minut.

Tip blocare - puteți bloca aplicația folosind un PIN sau un model.

Deblocare prin amprentă - această opțiune este disponibilă dacă pe dispozitiv este salvată o amprentă verificată. Atunci când este activată opțiunea, puteți debloca aplicațiile cu ajutorul amprentei salvate pe dispozitiv. Veți putea debloca aplicația în continuare cu ajutorul PIN. Pentru aceasta, atingeți Utilizare PIN atunci când deschideți o aplicație blocată.

Alertă intrus - după o serie de încercări nereușite de deblocare ESET Mobile Security îl va fotografia pe intrus. Fotografia este prezentată după următoarea deblocare cu succes a aplicației.

Dezactivare Blocare aplicații

1.Accesați funcția Blocare aplicații din ESET Mobile Security.

2.Tastați codul PIN pentru Blocare aplicații.

3.Atingeți meniul three_dots_menu din colțul din dreapta sus.

4.Atingeți Dezactivare.

night_mode_iconActivarea modului nocturn

Pentru a reduce impactul asupra ochilor, puteți activa modul nocturn în ecranul de Blocare aplicații atingând pictograma modului nocturn în colțul din dreapta sus.