Ajutor online ESET

Căutare Română
Selectaşi subiectul

Anti-Phishing

Termenul phishing (înșelătorie) definește o activitate infracțională prin care utilizatorii sunt convinși să ofere informații confidențiale pe o pagină web care pare că este originală, dar care de fapt nu este. Acest tip de manipulare este cunoscut drept inginerie socială. Phishingul este utilizat adesea pentru a obține acces la date sensibile, cum ar fi numere de cont bancar, numere de carduri de credit, coduri PIN sau nume de utilizator și parole.

Componenta Anti-Phishing din ESET Mobile Security vă protejează și împotriva altor site-uri web care au fost considerate rău intenționate sau periculoase.

Vă recomandăm să păstrați componenta Anti-Phishing activată. Toate eventualele atacuri de tip înşelătorie care provin de la site-uri Web sau domenii listate în baza de date cu malware de la ESET vor fi blocate şi se va afişa o notificare de avertizare care vă informează despre tentativa de atac.

Componenta Anti-Phishing se integrează cu cele mai utilizate browsere web și aplicații pentru rețele de socializare disponibile în Android OS – Chrome și browserele implicite care sunt preinstalate pe dispozitivele Android (denumite, de obicei, Internet sau Browser). Alte browsere pot fi listate ca neprotejate, deoarece nu asigură suficientă integrare pentru componenta Anti-Phishing. Pentru a utiliza integral funcționalitatea componentei Anti-Phishing,vă recomandăm să nu utilizați browsere web neacceptate.

important

Important

Pentru integrarea corectă a Anti-Phishing cu browsere web, ESET recomandă utilizarea Android 6 (Marshmallow) sau o versiune mai recentă.

Îmbunătăţiţi funcţionalitatea – ESET Mobile Security vă avertizează dacă protecţia Anti-Phishing necesită permisiuni suplimentare acordate de Android OS. Atingeți Permitere pentru a deschide setările de accesibilitate ale sistemului și a avea în vedere opțiunile disponibile pentru asigurarea de suport pentru mai multe browsere și a activa protecția la navigarea în modul privat (incognito). Dacă nu doriți ca această problemă să fie raportată, atingeți Ignorați această problemă (nu este recomandat).

Pentru a dezactiva componenta Anti-Phishing, atingeți butonul de meniu three_dots_menu și atingeți Dezactivare.

note

Anti-Phishing pe Samsung DeX

Anti-Phishing nu este acceptat pe dispozitive conectate la stația Samsung DeX.

Browsere protejate

Chrome

Chrome Beta

Firefox

Firefox Beta

Opera

Opera Beta

Opera Mini

Opera Mini Beta

Browserul Opera TV

Samsung Internet

Mint

Browserul Yandex

DuckDuckGo (în ESET Mobile Security versiunea 6.1 și versiunile ulterioare)

Browserul Kiwi

Edge

Silk pe dispozitive Amazon

Browserul Mi

Browserul Xiaomi Mi

Vewd în Android TV

Aplicații protejate pentru rețele de socializare

Facebook

Facebook Lite

Messenger

Messanger Lite

Instagram

Aplicațiile pentru rețele de socializare care utilizează componente de browser protejate pentru vizualizarea web sunt și ele protejate.