Innstillinger

For å få tilgang til programmets innstillinger, klikker du på Menyen hamburger_menu på ESET Mobile Security hovedskjermen (eller trykk på Meny-knappen på enheten din) og klikk på Innstillinger.

Sikkerhetskopier og gjenopprett

ESET Mobile Security lar deg opprette en sikkerhetskopifil som inneholder innstillingene dine for ESET Mobile Security. Du kan laste ned denne filen til en ekstern enhet og bruke den til å gjenopprette innstillingene dine for ESET Mobile Security.

Språk

Som standard er ESET Mobile Security installert i språket som er satt som systemstandard på enheten (i Android OS Språk og tastatur-innstillinger). For å bytte språk på brukergrensesnittet i programmet, trykker du på Språk og velger det språket du vil ha.

Permanent varsling

(Dette valget er kun tilgjengelig for Android 7 og eldre)

ESET Mobile Security vil vise en varsling i nedre del av varslingspanelet i Android. Hvis du ikke ønsker at denne varslingen skal vises, fravelger du Permanent varsling og trykker på Slå av.

Program for forbedring av kundeopplevelse

ESET Mobile Security sender anonym søknadsinformasjon (ytelse, driftsstatistikk) som hjelper oss med å forbedre programmet og tjenestene våre.

Spesialtilbud

Du vil motta produktnyheter i appen og aktuelle tilbud fra ESET

Oppdater

For maksimal beskyttelse er det viktig å bruke siste versjon av ESET Mobile Security. Klikk på Oppdater for å se om det finnes en nyere versjon tilgjengelig for nedlasting fra ESETs nettsted. Dette alternativet er ikke tilgjengelig hvis du har lastet ned ESET Mobile Security fra Google Play – i dette tilfellet er produktet oppdatert fra Google Play.

veiviseren

Å kjøre Avinstaller-veiviseren vil permanent fjerne ESET Mobile Security fra enheten. Hvis Anti-Theft-beskyttelse er aktivert, blir du bedt om å oppgi ESET Mobile Security-sikkerhets-PIN-koden eller -mønsteret, eller fingeravtrykket ditt. For å avinstallere produktet manuelt, følger du fremgangsmåten som er beskrevet i dette avsnittet.

note

Avinstalleringsbeskyttelse

Avinstalleringsbeskyttelse er ikke aktiv i Android-versjoner 7.0 og nyere.