Kundeservice

ESETs kundeservicespesialister er tilgjengelige for å gi administrativ assistanse eller teknisk støtte for ESET Mobile Security eller hvilket som helst annet ESET-produkt.

help-iconKontakt ESETs kundeservice.

Slik sender du en støtteforespørsel direkte fra enheten:

1.Trykk på Meny hamburger_menu på hovedskjermen for ESET Mobile Security (eller trykk på Meny-knappen på enheten din).

2.Trykk på Kundeservice.

3.Trykk på Kundeservice for å opprette en forespørsel om teknisk støtte.

4.Fyll ut alle obligatoriske felt. ESET Mobile Security inkluderer avansert loggingsfunksjonalitet for å diagnostisere potensielle tekniske problemer.

5.Hvis du vil gi ESET en detaljert programlogg, må du kontrollere at Send programlogg er valgt (standard).

6.Trykk på Send inn for å sende forespørselen.

7.En av ESETs kundeservicespesialister vil kontakte deg på e-postadressen du oppgav.

important

Programmet kan ikke åpnes eller svarer ikke

For å sende inn en henvendelse til ESETs brukerstøtte hvis ESET Mobile Security ikke svarer eller ikke kan åpnes, gå til Oppsett > Programmer > ESET Mobile Security > Lagring > Administrer lagring. Klikk på Kundeservice og fyll ut alle de obligatoriske feltene.