Virustentorjunta

Antivirusmoduuli suojaa laitettasi haitalliselta koodilta torjumalla saapuvia uhkia ja puhdistamalla ne.

antivirus_226_1

Reaaliaikainen suojaus

Reaaliaikainen tiedostojärjestelmän suojaus tutkii kaikki latauskansioiden tiedostot haitallisen koodin varalta, kun ne avataan tai niitä luodaan tai suoritetaan.

Reaaliaikainen tiedostojärjestelmän suojaus käynnistyy oletusarvoisesti järjestelmän käynnistymisen yhteydessä ja tarjoaa jatkuvan tarkistuksen. Emme suosittele Ota reaaliaikaisen tiedostojärjestelmän suojaus käyttöön -asetuksen poistamista käytöstä Virustentorjunta-kohdassa. Napsauta valikkopainiketta three_dots_menu > Lisäasetukset > Reaaliaikainen suojaus.

Tarkista laite

Tietyt ennalta määritetyt tiedostotyypit tarkistetaan oletusarvoisesti. Laitetarkistus tarkistaa muistin, käynnissä olevat prosessit ja niiden alisteiset dynaamisten linkkien kirjastot sekä tiedostot, jotka ovat osa sisäistä ja siirrettävää tallennusvälinettä. Tarkistuksesta tallennetaan lyhyt yhteenveto lokitiedostoon, joka on käytettävissä tarkistuslokiosiossa. Jos haluat keskeyttää tarkistuksen, joka on jo käynnissä, napauta kuvaketta peruuta. Tarkistusten tulokset ja tilastotiedot näkyvät Virustentorjunta-asetuspaneelissa.

warning

Muistikortin tarkistaminen

ESET Mobile Security ei tue muistikortin tarkistamista laitteissa, joissa on Android 5 tai sitä vanhempi versio.

Ratkaisemattomat uhat

Kun ESET Mobile Security on havainnut uhan, tämä vaihtoehto on näkyvissä, kunnes valitset uhalle käytettävän vastatoimen. Käytettävissä olevia vastatoimia on uhan poistaminen tai ohittaminen.

Ohita uhat

Kun valitset uhan ohittamisen, Ohita uhat -vaihtoehto tulee näkyviin. Tämän vaihtoehdon avulla voit halutessasi poistaa ohitetun uhan myöhemmin.

Ladattaessa tehtävä tarkistus

Kun tämä asetus on valittu, tarkistus alkaa automaattisesti laitteen ollessa käyttämättömänä, täyteen ladattuna ja yhdistettynä laturiin.

Ajoitettu tarkistus

Ajoitetun tarkistuksen avulla voit ajoittaa laitteen tarkistuksen automaattisesti ennalta määrättyyn ajankohtaan. Voit ajastaa tarkistuksen napauttamalla Ajoitettu tarkistus -kohdan vieressä olevaa kytkintä ja määrittämällä tarkistuksen käynnistämisen päivämäärät ja kellonajat.

Päivitä tunnistusmoduulit

ESET Mobile Security Sisältää oletusarvoisesti päivitystehtävän, jolla varmistetaan, että ohjelma päivitetään säännöllisesti. Voit suorittaa päivityksen manuaalisesti napauttamalla Päivitä tunnistusmoduulit.

note

Tiedonsiirtoon liittyvät maksut

Tarpeettoman kaistanleveyden käytön ehkäisemiseksi päivitykset julkaistaan tarpeen mukaan, kun uusi uhka lisätään. Päivitykset ovat maksuttomia, mutta mobiilipalveluntarjoajasi saattaa velottaa sinua tiedonsiirroista.

Lisätietoja tarkistuksista on seuraavissa linkeissä:

Tarkistuslokit

Lisäasetukset