Lisäasetukset

Tarkistustaso

Voit valita kahdesta tarkistustasosta:

Smart – Smart Scan -tarkistus tarkistaa asennetut sovellukset, DEX-tiedostot (Android-käyttöjärjestelmän ohjelmatiedostot), SO-tiedostot (kirjastot), arkistot enimmillään kolmeen sisäkkäisyystasoon saakka jaSD-kortin sisällön.

Perusteellinen – perusteellinen tarkistus tarkistaa kaikki tiedostotyypit niiden tiedostotunnisteesta riippumatta sekä sisäisestä muistista että SD-kortilta.

Reaaliaikainen suojaus

Reaaliaikainen tarkistus käynnistyy automaattisesti järjestelmän käynnistyksen yhteydessä ja tarkistaa tiedostot, joiden kanssa olet vuorovaikutuksessa. Se tarkistaa Download-kansion ja asennetut tai päivitetyt sovellukset automaattisesti.

ESET LiveGrid© -mainejärjestelmä

ESET LiveGrid© on estojärjestelmä, joka on suunniteltu tuomaan lisäsuojaa laitteelle. Se valvoo järjestelmässä käynnissä olevia ohjelmia jatkuvasti ja käsittelee niitä miljoonilta ESET-käyttäjiltä maailmanlaajuisesti saatua uusinta tietoutta käyttäen. Tällä tavalla voimme parantaa ja tarkentaa kaikkia ESET-käyttäjiämme suojaavaa ennakoivaa suojausta ja tarkistusnopeutta. Suosittelemme tämän ominaisuuden käyttöönottoa.

ESET LiveGrid© -palautejärjestelmä

Tämän järjestelmän avulla saamme kerättyä epäilyttävistä kohteista nimettömiä tilastotietoja, kaatumisraportteja ja diagnostiikkatietoja, jotka käsittelemme automaattisesti ja luomme näin tunnistusmekanismeja pilvijärjestelmäämme.

Siirrettävä tietoväline

ESET Mobile Security tarkistaa laitteeseesi yhdistetyt tietovälineet, kuten USB-muistitikut ja ulkoiset kiintolevyt.

Havaitse mahdollisesti ei-toivotut sovellukset

Mahdollisesti ei-toivottu sovellus on ohjelma, joka sisältää mainoksia, asentaa työkalupalkkeja, jäljittää hakutuloksiasi tai jolla on muita epäselviä päämääriä. On tilanteita, joissa käyttäjän mielestä mahdollisesti ei-toivotun sovelluksen edut ovat suuremmat kuin riskit. Tästä syystä ESET luokittelee tämän luokan sovellukset haitallisia ohjelmistoja vähempiriskisiksi.

Havaitse mahdollisesti vaaralliset sovellukset

On useita laillisia sovelluksia, jotka yksinkertaistavat verkkolaitteiden hallintaa. Tällaisia ohjelmistoja ovat muun muassa etäkäyttötyökalut, salasanojen murtamiseen käytettävät sovellukset sekä näppäinpainallukset tallentavat sovellukset. Tietyt kaupalliset, lailliset ohjelmistot luokitellaan mahdollisesti vaarallisiksi sovelluksiksi. Näitä voidaan kuitenkin väärissä käsissä käyttää haitallisiin tarkoituksiin. Ota Havaitse mahdollisesti vaaralliset sovellukset -asetus käyttöön, jotta tällaisia sovelluksia valvotaan ja jotta voit estää ne halutessasi.

Päivityspalvelin

Tämän vaihtoehdon avulla voit ottaa käyttöön laitteesi päivitykset julkaisua edeltävältä palvelimelta. Julkaisua edeltävät päivitykset on testattu sisäisesti ja ne ovat pian yleisesti saatavilla. Tässä on se etu, että voit käyttää uusimpia tunnistusmenetelmä ja korjauksia aikaisessa vaiheessa. Julkaisua edeltävät päivitykset eivät kuitenkaan aina ehkä ole täysin vakaita. Voit tarkistaa nykyisten ohjelmamoduulien versiot napauttamalla vaihtoehtoa Valikko three_dots_menu tuotteen ESET Mobile Security päänäytössä ja napauttamalla sitten vaihtoehtoja Tietoja > ESET Mobile Security. On suositeltavaa, että peruskäyttäjät jättävät Julkaisupalvelin -vaihtoehdon valituksi.