Tekstiviestikomennot

Käytettävissä on seuraavat tekstiviestikomennot:

Lukitse
eset lock
Tämä lukitsee laitteen, et voi käyttää sitä ilman ESET HOME-salasanaasi.

Sireeni
eset siren
Kovaääninen sireeni käynnistyy, vaikka laite olisi mykistetty.

Etsi
eset find
Saat tekstiviestin, jossa on kohdelaitteen GPS-koordinaatit sekä linkki kyseiseen sijaintiin Google Maps -sovelluksessa. Jos täsmällisempi sijainti on saatavilla tietyn ajan kuluttua, laite lähettää uuden tekstiviestin.

Poista tiedot
eset wipe
Kaikki oletuskansioihin tallennetut yhteystiedot, viestit, sähköpostit, tilit, SD-kortin sisältö, kuvat, musiikki ja videot poistetaan pysyvästi laitteeltasi.

Kun lähetät tekstiviestikomennon, saat tekstiviestin, jossa on turvakoodi. Vahvista tekstiviestikomento vastaamalla komennolla ja turvakoodilla, jonka olet saanut tekstiviestin ohjeissa.