Anti-Theft-asetukset

Lukitse epäonnistuneiden yritysten jälkeen

Valitse laitteen lukitsemista edeltävien sallittujen epäonnistuneiden avausyritysten määrä. Jos haluat määrittää avausyritysten määrän, napauta three_dots_menu Anti-Theft-näytössä, valitse Asetukset, napauta Lukitse epäonnistuneiden yritysten jälkeen ja valitse haluamasi epäonnistuneiden yritysten määrä.

Aikaa korjata

Jos olet ottanut epäonnistuneiden yritysten jälkeisen lukituksen käyttöön, laitteesi lukitaan määrittämiesi epäonnistuneiden yritysten jälkeen. Poista Aikaa korjata -asetus käytöstä, jos haluat lukita laitteen heti, kun määritetty epäonnistuneiden yritysten määrä on täynnä. Voit myös määrittää laitteen lukituksen avaamiseen käytettävissä olevan ajan, ennen kuin se lukitaan, jos epäonnistuneita yrityksiä on tehty määritetty määrä.

note

Esimerkki

Lukitse epäonnistuneiden yritysten jälkeen on otettu käyttöön ja epäonnistuneiden yritysten määräksi on määritetty 3.

Aikaa korjata -asetukseksi on määritetty 15 sekuntia.

Jos avauskuvio annetaan väärin kolme kertaa, sinulla on 15 sekuntia aikaa antaa oikea avauskuvio, jotta ESET Mobile Security ei lukitse laitetta.

Muokkaa yhteystietoja

Jos merkitset laitteesi kadonneeksi osoitteessa ESET Anti-Theft tai sen lukituksen avaaminen epäonnistuu, kun yrityksiä on tehty valittu määrä, Yhteystiedot-kohtaan määrittämäsi tiedot tulevat näkyviin lukitun laitteen näyttöön. Näin laitteen löytäjä voi ottaa yhteyttä sinuun.

Näitä tietoja voivat olla muun muassa:

Nimesi (valinnainen)

Toisen matkapuhelimen tai perheenjäsenen tai ystävän numero

Laitteen kuvaus (valinnainen)

Sähköpostiosoite (valinnainen)

Luotettujen SIM-korttien hallinta

Tämän asetuksen avulla voit poistaa laitteeseen asetetun SIM-kortin tai nimetä sen uudelleen. Jos haluat lisätä uuden luotetun SIM-kortin, aseta SIM-kortti laitteeseen. Avaa laitteen lukitus turvakoodilla. Sinua pyydetään lisäämään juuri asetettu SIM-kortti luotettujen SIM-korttien luetteloon. Jos et lisää tätä SIM-korttia luetteloon, SIM-suoja on poissa käytöstä.

Vaihda lukituksen tyyppi

Valitse tapa, jolla ESET Anti-Theftin lukitus avataan. Anti-Theft-asennuksen yhteydessä oletuksena valitaan PIN-koodi. Voit muuttaa sen kuviolla avaamiseksi.

Käytä sormenjälkeä

Kun asetus on käytössä, voit avata Anti-Theft-lukituksen laitteeseen tallennetulla sormenjäljellä.