Nettportal

Versjon 6 av ESET Mobile Security er fullstendig integrert med ESET Anti-Theft gjennom portalenmy.eset.com. Fra portalen vil du være i stand til å overvåke enhetens aktivitet, låse enheten, sende tilpassede meldinger til enhetssøkeren, utløse en høy sirene eller slette enhetsdata eksternt.

For å opprette en konto på my.eset.com trykker du på Opprett ny konto og fyller ut registreringsskjemaet. Sjekk e-postinnboksen for kontobekreftelse og klikk på linken i den for å aktivere kontoen din. Nå kan du ha gleden av å administrere sikkerhetsfunksjoner for Anti-Theft fra my.eset.com. Hvis du allerede har en my.eset.com-konto, trykker du på Logg inn og skriver inn e-postadresse og passord. Straks disse trinnene er gjennomført, kan du knytte enheten din opp mot my.eset.com-kontoen din.

For ytterligere veiledning om hvordan du bruker Anti-Theft på my.eset.com-portalen, se elektronisk hjelp for Anti-Theft eller klikk Hjelp i øverste høyre hjørne i skjermen.