Postavke

Da biste pristupili postavkama programa, dodirnite Izbornik hamburger_menu na glavnom zaslonu programa ESET Mobile Security (ili pritisnite gumb Izbornik na uređaju) i dodirnite Postavke.

 

Sigurnosno kopiranje i vraćanje

ESET Mobile Security omogućava stvaranje datoteke sigurnosne kopije koja sadrži postavke programa ESET Mobile Security. Tu datoteku možete preuzeti na vanjski uređaj i upotrijebiti je za vraćanje postavki programa ESET Mobile Security.

Jezik

Prema standardnim postavkama, ESET Mobile Security se instalira na jeziku koji je na uređaju postavljen kao standardna postavka sustava (u postavkama Jezik i tipkovnica operacijskog sustava Android). Da biste promijenili jezik korisničkog sučelja aplikacije, dodirnite Jezik i odaberite jezik koji želite.

Trajna obavijest (Ova je opcija dostupna samo za Android 7 i starije verzije)

ESET Mobile Security prikazat će obavijest u donjem dijelu trake obavijesti sustava Android. Ako ne želite da se obavijest prikazuje, poništite odabir opcije Trajna obavijest i dodirnite Isključi.

Program za poboljšanje iskustva korisnika

ESET Mobile Security poslat će anonimne informacije o aplikaciji (performanse, operativne statistike) koje će nam pomoći u poboljšanju naših aplikacija i usluga.

Posebne ponude

Primat ćete vijesti u programu i najnovije ponude od društva ESET

Nadogradnja

Važno je koristiti se najnovijom verzijom programa ESET Mobile Security kako biste imali maksimalnu zaštitu. Dodirnite Nadogradi da biste vidjeli je li dostupna novija verzija za preuzimanje s ESET-ove stranice. Ta opcija nije dostupna ako ste preuzeli ESET Mobile Security iz trgovine Google Play. U tom slučaju program se nadograđuje u trgovini Google Play.

Deinstaliraj

Pokretanjem čarobnjaka za deinstalaciju program ESET Mobile Security trajno će se ukloniti s uređaja. Ako je Zaštita od deinstalacije aktivirana, od vas će se tražiti da unesete Sigurnosna lozinka da biste uklonili program ESET Mobile Security Da biste ručno deinstalirali program, pratite korake opisane u ovom odjeljku.

note

Zaštita od deinstalacije

Zaštita od deinstalacije nije aktivna u Androidu verzije 7.0 i novije.