Webportál

Az ESET Mobile Security 4-es verziója teljesen integrálható az ESET Lopásvédelem szolgáltatással a my.eset.com portálonkeresztül. A portálon figyelheti a készüléken folyó tevékenységet, zárolhatja a készüléket, egyéni üzenetet küldhet a készülék megtalálójának, hangos szirénát szólaltathat meg, illetve távolból törölheti a készülék adatait.

My.eset.com-fiók létrehozásához koppintson az Új fiók létrehozása hivatkozásra, és töltse ki a regisztrációs űrlapot. Ellenőrizze a bejövő üzenetek mappájában, hogy megérkezett-e a fiókot megerősítő e-mail, és az abban lévő hivatkozásra kattintva aktiválja a fiókját. Ezután a my.eset.com fiókjából kezelheti a Lopásvédelem biztonsági funkcióit. Ha már rendelkezik my.eset.com-fiókkal, koppintson a Bejelentkezés gombra, és adja meg az e-mail-címét és a jelszavát. Miután elvégezte ezeket a lépéseket, a készülékét társíthatja a my.eset.com-fiókjával.

Ha további útmutatásra van szüksége a lopásvédelmi funkciók használatáról a My ESET portálon, tanulmányozza a Lopásvédelem online súgóját, vagy a képernyő jobb felső sarkában koppintson a Súgó gombra.

Az ESET Lopásvédelem használatához engedélyezni kell a készülék helyének meghatározását és a kamerához való hozzáférést. A figyelmeztetés megjelenítéséhez és a készülék zárolásához az ESET Mobile Security szolgáltatásnak szüksége van a Képernyőátfedés engedélyre.

Utolsó ismert hely – ez a funkció az akkumulátor lemerülése előtt menti a készülék helyét az ESET Lopásvédelem szolgáltatásban.