ESET-ova mrežna pomoć

Traži Hrvatski
Odaberite temu

Dobro došli

Dobro došli u korisnički priručnik za ESET LiveGuard Advanced. U ovom se dokumentu objašnjava kako upotrebljavati sustav ESET LiveGuard Advanced i upravljati njime. Također se navode detalji veze između sustava ESET LiveGuard Advanced i drugih ESET-ovih poslovnih programa.

Upotrebljavamo jedinstvenu skupinu simbola za isticanje tema od posebnog interesa ili značaja. Teme u ovom vodiču podijeljene su na nekoliko poglavlja i potpoglavlja. Možete pronaći relevantne informacije s pomoću polja Search (Pretraži) na vrhu.

Pomoć na mreži je primarni izvor sadržaja za pomoć. Posljednja verzija Pomoći na mreži automatski će se prikazati kad imate radnu internetsku vezu.

ESET-ova baza znanja sadrži odgovore na najčešće postavljana pitanja i preporučena rješenja za različite probleme. Baza znanja, koju redovito nadograđuju ESET-ovi tehnički stručnjaci, najvažniji je alat za rješavanje različitih vrsta problema.
 

ESET-ov forum pruža ESET-ovim korisnicima jednostavan način da dobiju pomoć i pomognu drugima. Možete postaviti bilo kakvo pitanje ili problem u vezi s ESET-ovim programima.
 

Okviri s informacijama koji se upotrebljavaju u ovom priručniku:


note

Napomene mogu pružiti vrijedne informacije, poput posebnih funkcija ili poveznica na povezanu temu.


important

Ta oznaka zahtijeva vašu pozornost i ne smije se preskočiti. Obično predstavlja informacije koje nisu od ključne važnosti, ali su važne.


warning

Ključne informacije na koje morate obratiti posebnu pozornost. Upozorenja su postavljena kako bi vas odvratila od pravljenja potencijalno štetnih pogrešaka. Pročitajte i shvatite tekst postavljen u zagrade upozorenja, budući da se odnosi na vrlo osjetljive postavke sustava ili nešto rizično.


example

Primjer koji opisuje korisnički slučaj relevantan za temu u kojoj se nalazi. Primjeri se koriste za objašnjavanje složenijih tema.

Upotrijebljeni stilovi teksta

Način pisanja

Značenje

Bold type

Nazivi stavki sučelja poput okvira i gumba za opcije.

Code

Uzorci koda ili naredbe.

Hyperlink

Pruža brz i jednostavan pristup unakrsnim temama ili vanjskim lokacijama na webu. Hiperlinkovi su označeni plavom bojom i mogu biti podcrtani.

%ProgramFiles%

Direktorij sustava Windows u koji su pohranjeni programi instalirani u sustavu Windows.