Spletna pomoč ESET

Iskanje Slovenščina
Izbira teme

Uvod

Program ESET Log Collector zbira nekatere podatke, kot so konfiguracija in dnevniki, iz strankine naprave za pomoč pri reševanju primera za podporo. Določite lahko podatke za zbiranje, navedene na vnaprej določenem seznamu elementov (ali tako, da izberete povezavo profila), najvišjo starost zbranih dnevniških zapisov, obliko zapisa zbranih dnevnikov ESET in ime izhodne datoteke ZIP, v kateri so vse zbrane datoteke in podatki. Če program ESET Log Collector zaženete v napravi, ki nima nameščenega varnostnega izdelka ESET, se lahko zberejo samo dnevniki dogodkov in izvozi postopkov izvajanja sistema Windows.


note

ESET Log Collector Ima enake sistemske zahteve kot vaš varnostni izdelek ESET. ESET Log Collector se izvaja v kateri koli različici operacijskega sistema Microsoft Windows.

ESET Log Collector samodejno zbere izbrane podatke sistema, s čimer je reševanje težav hitrejše. Če tehnična podpora družbe ESET obravnava vaš primer, boste morda morali posredovati dnevnike iz svojega računalnika. Program ESET Log Collector vam omogoča preprosto zbiranje potrebnih podatkov.

ESET Log Collector vsebuje vse jezike v eni sami izvedljivi datoteki. Med zagonom lahko jezik preklopite, ne da bi morali prenesti ustrezno lokalizirano različico. Jezik uporabe je zaznan samodejno, lahko pa ga tudi nastavite. Želeni jezik lahko ročno nastavite na dva načina:

1.Uporabite stikalo ukazne vrstice  /lang:<language_code>

2.Preimenujte datoteko v ESETLogCollector_<language_code>.exe

Razpoložljive vrednosti jezikovnih kod: ARE, BGR, CSY, DAN, DEU, ELL, ENU, ESL, ESN, ETI, FIN, FRA, FRC, HUN, CHS, CHT, ITA, JPN, KKZ, KOR, LTH, NLD, NOR, PLK, PTB, ROM, RUS, SKY, SLV, SVE, THA, TRK, UKR


note

ESET Log Collector Je na voljo kot 32-bitni program. Za zagotovitev popolnega delovanja tudi pri 64-bitnem sistemu ima kot vir vdelano tudi 64-bitno izvršljivo datoteko programa ESET Log Collector, ki je izvlečena v začasni imenik in izvršena, ko je prepoznan 64-bitni sistem.

ESET Log Collector lahko uporabljate v dveh načinih:

Grafični uporabniški vmesnik (GUI)

Vmesnik ukazne vrstice (CLI) (prvič je na voljo v različici 1.8) – če parametri ukazne vrstice niso določeni, se ESET Log Collector zažene v načinu grafičnega uporabniškega vmesnika

Ko ESET Log Collector deluje v grafičnem uporabniškem vmesniku, se dnevniki izdelkov ESET zberejo kot izvirne ali filtrirane binarne datoteke (privzeta možnost so filtrirane binarne datoteke). Pri izvozu filtrirane binarne datoteke lahko izberete najvišjo starost izvoženih zapisov. Največje število izvoženih zapisov je 1 milijon na dnevniško datoteko.


note

Dodatna funkcija programa ESET Log Collector je pretvorba zbranih binarnih dnevniških datotek ESET (.dat) v obliko zapisa XML ali besedilno datoteko. Vendar pa lahko zbrane binarne dnevniške datoteke ESET pretvorite le z vmesnikom ukazne vrstice ESET Log Collector.