Kapcsolat nélküli/régi típusú licencfájlok letöltése

Ha kapcsolat nélküli vagy régi típusú licencfájlokat szeretne letölteni, amelyek kapcsolat nélküli termékek vagy felhasználónevet és jelszót használó régebbi termékek aktiválására szolgálnak, engedélyezze a megfelelő funkciót a Beállítások lapon, majd kövesse az alábbi lépéseket:

1.Kapcsolat nélküli licenc letöltése

2.Régi típusú licenc letöltése

Megjegyzés: A kapcsolat nélküli licencfájlok csak olyan számítógépeken való használatra készülnek, amelyek várhatóan soha nem csatlakoznak az internethez.

Kapcsolat nélküli licenc letöltése

1.Az irányítópulton (Licenc lapon) kattintson a dokumentum szimbólumára symbol_document_offline.
 
offline_license_LicenseOwner_0
 
Megjegyzés: Ha a licenc már fel lett használva kapcsolat nélküli licencfájlok létrehozásához, a dokumentum szimbólum helyett egy szám és a kapcsolat nélküli kifejezés látható. Ebben az esetben kattintson a számra vagy a kapcsolat nélküli kifejezésre.
 
offline_license_LicenseOwner_1

2.Ellenőrizze a licencadatokat, és kattintson a Licencfájl hozzáadása gombra.
 
offline_license_LicenseOwner_2.0

3.Jelölje ki az adott terméket a rendelkezésre álló terméklistában, adja meg a kapcsolat nélkül aktiválni kívánt egységek számát és a (létrehozott kapcsolat nélküli licencek listájában látható) kívánt nevet, és kattintson a Létrehozás elemre.
 
Ha ezzel a kapcsolat nélküli licencfájllal adott ESET-programot szeretne aktiválni, hogy közvetlenül az ESET kiszolgálóiról fogadhasson frissítéseket (ha a célgép internet-hozzáféréssel rendelkezik), jelölje be a Felhasználónév és jelszó felvétele jelölőnégyzetet. Ellenkező esetben a programot egy Ön által megadott másik helyről (tükörből) kell frissíteni.
 
Ha bejelöli A Remote Administrator eszközzel történő kezelés engedélyezése jelölőnégyzetet, a program kérni fogja egy szerverkód megadását. A szerverkód beszerzéséhez kövesse az ESET Remote Administrator online súgójában található utasításokat. Miután felvette a szerverkódot a listára, készítsen róla feljegyzést, és írja be az ESET License Administrator Szerverkód mezőjébe.
 
offline_license_3

4.Ekkor létrejönnek az új licencfájlok. Amint láthatja, a rendelkezésre álló egységek száma lecsökkent, mert a program a kapcsolat nélküli licenceket kivonta az egységek teljes számából. Ha több licenc van felsorolva, név, termék és egységek szerint rendezheti őket. Egyszerűen kattintson a kívánt oszlop címkéjére. Jelölje be a létrehozott kapcsolat nélküli licenc melletti jelölőnégyzetet, és kattintson a Letöltés lehetőségre.
 
offline_license_LicenseOwner_4.0
 
Vagy kattintson a kapcsolat nélküli licencre, és az előugró menüben válassza a Letöltés parancsot.
 
offline_license_LicenseOwner_4
 
Ha másik kapcsolat nélküli fájlt szeretne létrehozni, kattintson a Licencfájl hozzáadása gombra.

Régi típusú licenc letöltése

1.Keresse meg azt a licencet, amelyhez a régi típusú licencfájlt le szeretné tölteni. Ne feledje, hogy a licencek platformspecifikusak – adott termék aktiválásához adott licenctípust kell letöltenie. Kattintson a symbol_download_legacy szimbólumra a Licencfájl mellett.
 
legacy_license_LicenseOwner

2.A fájl letöltéséhez kattintson a Letöltés hivatkozásra a Licencfájl mezőben. Ha felhasználónévre és jelszóra van szüksége, azok itt láthatók.
 
legacy_license_1

3.A Letöltés elemre kattintva indítsa el a fájl letöltését a számítógépre. Ezt használhatja a régebbi termékek aktiválásához.