Opret regel fra log

I den nye version af ESET Internet Security kan du oprette en regel ud fra logfilen. Klik på Værktøjer > Logfiler i hovedmenuen. Vælg Netværksbeskyttelse i rullemenuen, højreklik på den ønskede logpost, og vælg Bloker ikke lignende hændelser i fremtiden i genvejsmenuen. Din nye regel vises i et meddelelsesvindue.

For at kunne oprette nye regler fra loggen skal ESET Internet Security være konfigureret med følgende indstillinger:

1.Angiv minimumomfanget af logføring til Diagnosticering i Avanceret opsætning > Værktøjer > Logfiler.

2.Aktivér Giv besked om indgående angreb mod sikkerhedshuller i Avanceret opsætning > Beskyttelser > Beskyttelse af netværksadgang > Beskyttelse mod netværksangreb > Avancerede indstillinger > Registrering af indtrængen.