Fejlfinding af netværksadgang

Fejlfindingsguiden hjælper dig med at løse problemer med forbindelsen, der skyldes firewallen. Fejlfinding af netværksadgang kan findes i programmets hovedvindue > Opsætning > Netværksbeskyttelse > Løs blokeret kommunikation.

Vælg, om du vil vise kommunikation blokeret for lokale programmer eller blokeret kommunikation fra fjernenheder.

I rullemenuen skal du vælge en tidsperiode, hvor kommunikation har været blokeret. På en liste over senest blokeret kommunikation kan du se en oversigt over typen af program eller enhed, omdømme og samlet antal programmer og enheder, der har været blokeret i denne tidsperiode. Du kan finde flere oplysninger om blokeret kommunikation ved at klikke på Oplysninger. Det næste, du skal gøre, er at fjerne blokeringen af det program eller den enhed, som du oplever forbindelsesproblemer med.

Når du klikker på Fjern blokering, bliver tidligere blokeret kommunikation tilladt. Hvis du fortsætter med at have problemer med et program, eller din enhed ikke fungerer som forventet, skal du klikke på opret en anden regel. Derefter bliver al kommunikation, der tidligere har været blokeret for denne enhed, tilladt. Hvis problemet fortsætter, skal du genstarte computeren.

Klik på Åbn firewallregler for at se regler, der er oprettet af guiden. Derudover kan du se regler, der er oprettet af guiden, i Avanceret opsætning > Beskyttelser > Beskyttelse af netværksadgang > Firewall > Regler > Rediger.

important

Hvis reglen ikke kan oprettes, får du vist en fejlmeddelelse. Klik på Prøv igen, og gentag processen for at fjerne blokeringen af kommunikation, eller opret en anden regel på listen over blokeret kommunikation.