Opgaveoplysninger

Skriv opgavenavnet, vælg en af indstillingerne for Opgavetype, og klik derefter på Næste:

Kør eksternt program – Planlægger eksekveringen af et eksternt program.

Logvedligeholdelse - Logfiler indeholder også rester af slettede poster. Denne opgave optimerer poster i logfiler for at de kan fungere effektivt.

Filkontrol ved systemstart – Undersøger filer, der må køre ved systemstart eller login.

Opret et øjebliksbillede af computerstatussen – Opretter ESET SysInspector-computerøjebliksbilledet – indsamler detaljerede oplysninger om systemkomponenter (for eksempel drivere, programmer) og vurderer risikoniveuaet for hver komponent.

On-demand-computerscanning– Udfører en computerscanning af filer og mapper på computeren.

Opdater – Planlægger en opdateringsopgave ved at opdatere modulerne.