Indstillinger for planlagt scanning

I dette vindue kan du angive avancerede indstillinger for en planlagt computerscanningsopgave.

Hvis du vil køre en scanning uden en rensehandling, skal du klikke på Avancerede indstillinger og vælge Scan uden rensning. Scanningsoversigten gemmes i scanningsloggen.

Når Ignorer udeladelser er valgt, scannes de filer med filtypenavne, som tidligere blev udeladt fra scanningen, uden undtagelse.

I rullemenuen Handling efter scanning kan du indstille en handling, der skal udføres automatisk, når en scanning er fuldført:

Ingen handling – Der udføres ingen handling, når en scanning er fuldført.

Luk computeren – Computeren lukkes, når en scanning er fuldført.

Genstart om nødvendigt – Computeren genstarter kun, hvis det er nødvendigt for at fuldføre rensningen af registrerede trusler.

Genstart – Lukker alle åbne programmer og genstarter computeren, når en scanning er fuldført.

Gennemtving genstart om nødvendigt – Computeren gennemtvinger kun genstart, hvis det er nødvendigt for at fuldføre rensningen af registrerede trusler.

Gennemtving genstart – Gennemtvinger lukning af alle åbne programmer uden at vente på brugerens interaktion og genstarter computeren, når en scanning er afsluttet.

Slumretilstand – Gemmer din session og sætter computeren i en tilstand med lavt strømforbrug, så du hurtigt kan genoptage arbejdet.

Dvale – Flytter alt det, der kører på din RAM, til en særlig fil på din harddisk. Din computer lukkes, men fortsætter i den forrige tilstand, næste gang du starter den.

note

Hvorvidt handlingerne Slumre eller Dvale er tilgængelige, afhænger af indstillingerne for tænd/sluk og slumre for computerens operativsystem eller funktionerne på din computer/bærbare pc. Husk, at en computer i slumretilstand stadig arbejder. Den kører stadig grundlæggende funktioner og bruger strøm, når din computer kører på batteri. For at forlænge batteriets levetid, når du f.eks. ikke er på kontoret, anbefaler vi, at du bruger indstillingen Dvale.

Den valgte handling starter, når alle kørende scanninger er fuldført. Når du vælger Luk computeren eller Genstart, vises der en nedtælling på 30 sekunder i en bekræftelsesdialogboks (klik på Annuller for at deaktivere den ønskede handling).

Vælg Scanning kan ikke annulleres for at forhindre brugere uden administratorrettigheder i at standse de handlinger, der udføres efter en scanning.

Vælg indstillingen Scanningen kan midlertidigt standses af bruger i (min.), hvis en bruger uden administratorrettigheder skal kunne standse computerscanningen midlertidigt i en angivet periode.

Se også Status for scanning.