Udgående kommunikation, der er tillid til

Eksempel på en udgående forbindelse i en zone, der er tillid til:
Et lokalt program forsøger at etablere en forbindelse til en anden computer i det lokale netværk, eller i et netværk i zonen, der er tillid til.

DIALOG_EPFW_NEW_CONNECTION_OUT_TRUSTED

Program – Program kontaktet af en fjernenhed.

Programsti – Programmets placering.

Microsoft Store-program – Navnet på programmet i Microsoft Store.

Underskriver – Programmets udgivernavn. Klik på teksten for at få vist et sikkerhedscertifikat for firmaet.

Omdømme – Programmets omdømme, som opnås ved hjælp af ESET LiveGrid®-teknologi.

Tjeneste – Navn på den tjeneste, der i øjeblikket kører på computeren.

Fjerncomputer – Fjerncomputer forsøger at etablere kommunikation med programmet på din computer.

Fjernport – Port, der anvendes til kommunikationen.

Spørg hver gang – Hvis standardhandlingen for en regel er angivet til Spørg, vises der en dialogboks, hver gang reglen udløses.

Husk, indtil programmet afsluttes – ESET Internet Security husker den valgte handling, indtil programmet genstartes.

Opret regel, og husk den altid – Hvis du vælger denne indstilling, før du tillader eller afviser en kommunikation, husker ESET Internet Security handlingen og bruger den, hvis programmet kontaktes af fjerncomputeren igen.

Tillad – Tillader den indgående kommunikation.

Afvis – Afviser den indgående kommunikation.

Rediger regel – Gør det muligt at tilpasse regelegenskaber ved hjælp af regeleditoren til firewall.